Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft een nieuwe website

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 20 oktober 2009

Beste bezoeker,

Het kan u haast niet ontgaan zijn dat de website van UnitedConsumers geheel vernieuwd is. De website heeft een nieuwe en frisse layout gekregen. Ook is de navigatie flink verbeterd en is het kleurgebruik een stuk rustiger geworden. Het zal misschien even wennen voor u zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat u op deze vernieuwde website makkelijker uw weg zult vinden.

De vernieuwing stopt niet bij de nieuwe layout. In de afgelopen jaren zijn er vele nieuwe technieken ontwikkeld die het mogelijk maken om service en gebruiksvriendelijkheid op websites te verbeteren. Uiteraard zullen wij deze technieken gaan toepassen op onze website. Hiervan houden wij u op de hoogte.

Wij wensen u veel surfplezier op onze website.

Met vriendelijke groeten,

Bas Poell en Paul van Selms,
Directie UnitedConsumers.com