Contact
Mijn UnitedConsumers

Consumentencollectief UnitedConsumers bestaat 10 jaar

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 24 juni 2010

Toen UnitedConsumers 10 jaar terug haar website voor goedkoper tanken lanceerde, was succes niet vanzelfsprekend. De internet bubbel stond op springen en oliemaatschappijen waren zeer terughoudend voor korting. Nu, 10 jaar later, vertegenwoordigd UnitedConsumers 400.000 deelnemers en ruim 1 miljoen nieuwsbrieflezers.

UnitedConsumers door de jaren heen

UnitedConsumers heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Zo zijn er een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, is er een succesvol brandstofprotest georganiseerd en zijn er diverse prijzen gewonnen.

Wie jarig is, trakteert!

Voor haar 10e verjaardag trakteert UnitedConsumers alle deelnemers met een tankkaart op een passend kado: gratis stikstof in je autobanden. Bij vliegtuigen, vrachtwagens en in de Formule-1 is stikstof in banden al heel normaal. Het levert een meer constante bandspanning. Dat rijdt zuiniger en spaart zo de portemonnee en het milieu. Bovendien voorkomt stikstof slijtage, klapbanden bij heel warm weer en is bij brand ook veel veiliger.

Bovenstaande stikstof actie is gehouden in de maanden juni en juli 2010. Inmiddels is deze actie niet meer geldig.