Contact
Mijn UnitedConsumers

Prijswinnaar nieuwsbrief bekend

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 5 januari 2012

Afgelopen jaar hebben heel wat consumenten zich aangemeld voor onze nieuwsbrief. Al deze personen maakten kans op een leuke prijs als zij hun e-mailadres aan ons bevestigden door middel van een link in onze welkomstmail.

Uit alle bevestigingen is een winnend e-mailadres getrokken, dat van familie Pieterse uit Purmerend bleek te zijn. Zij winnen een Nintendo Wii met een Wii Fit Plus pakket. Familie Pieterse reageerde verrast en was erg blij met deze nieuwjaarsverrassing.

Ook in 2012 maken nieuwe nieuwsbrief-abonnees kans op een leuke prijs wanneer zij hun e-mailadres bevestigen, namelijk een Apple iPad 2 Wi-Fi 16GB. De trekking is begin januari 2013. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf u dan hier gratis en vrijblijvend in!