Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers als brandstofexpert in de media bij o.a. RTL

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 oktober 2012

De gemiddelde Nederlandse automobilist zal het niet ontgaan zijn: record na record wordt verbroken door de alsmaar stijgende brandstofprijzen. Hierdoor is onze algemeen directeur en tevens marktanalist Paul van Selms veelvuldig in de media verschenen. Zowel Trouw als RTL berichtten over de recente BTW-stijging en de daarbij horende cijfers die samengesteld werden door UnitedConsumers. Hierdoor, zo meldde Het Parool, ontstond er een run op benzine omdat veel mensen nog even tegen het lagere tarief wilden tanken. Wanneer het orkaanseizoen over is en de spanningen in het Midden-Oosten afnemen, zullen de brandstofprijzen wel weer iets gaan zakken. 'Maar met de geplande btw-verhoging per 1 oktober zal het record naar verwachting hoe dan ook overschreden worden. Dan wordt de richtprijs in een klap zo'n 3 cent hoger', aldus Paul van Selms in het AD.