Contact
Mijn UnitedConsumers

Het is weer duurzame dinsdag

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 1 september 2015

Ook bij UnitedConsumers zijn we dagelijks bezig met duurzaamheid. Niet alleen op het gebied van groene stroom, maar ook intern. En omdat u bij UnitedConsumers kunt besparen op vaste lasten, zijn we natuurlijk expert in het geven van bespaartips. Op Duurzame Dinsdag, maar ook van maandag tot vrijdag op Twitter.

Besparen op energie is eenvoudig!

UnitedConsumers levert groene stroom. De energie die wij leveren, wordt gewonnen uit wind, water en zonne-energie. Bekijk ons stroometiket om te zien waar onze energie vandaan komt.
Besparen op stroom en gas is eenvoudig, maar u moet wel weten waar u moet beginnen. Het begint natuurlijk bij bewustwording. Heeft u enig idee wat het gemiddelde energieverbruik per gezin in Nederland is? En wist u dat u gemiddeld € 405 per jaar kunt besparen aan energie in uw woonkamer? Als u liever meteen wilt beginnen met besparen, lees dan onze bespaartips voor energie.

Zuinig rijden, ook als u nog geen 'eco' auto heeft

De ontwikkelingen van steeds duurzamere auto's zijn fantastisch. Rijden op waterstof, elektriciteit en zelfs zonne-energie. Wij zien echter ook in dat niet iedereen de kosten van zo'n moderne auto zomaar kan ophoesten. Daarom geven wij graag tips voor zuinig rijden, die voor iedereen geschikt zijn. Minder vaak tanken is namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!
Bespaar ook flink op uw tankkosten en lees onze tips over zuinig rijden.