Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers steunt de Hartstichting

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 1 februari 2016

UnitedConsumers staat op voor de Hartstichting en helpt mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Aan deze ziekten overlijden meer dan 100 mensen per dag. Dit aantal moet omlaag. Vanaf vandaag, 1 februari 2016, start UnitedConsumers daarom een like & share actie via social media en de website om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Per like & share op het Facebook actiebericht over de Hartstichting doneert UnitedConsumers € 0,25. Daarnaast levert iedere like op de actiepagina van UnitedConsumers over deze strijd tegen hart- en vaatziekten nog eens € 0,25 op. Het gedoneerde bedrag gaat naar onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen.

Hartstichting

De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Zij zorgen ervoor dat er belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten wordt gedaan. Ook geeft de Hartstichting voorlichting en steun aan patiënten en hun naasten. Daarnaast zet zij zich in om de jeugd van nu een hartgezonde toekomst te geven. Om te voorkomen dat een hartstilstand buiten het ziekenhuis het einde van een mensenleven betekent, organiseren zij overal in Nederland reanimatiecursussen. Ook zorgen zij ervoor dat op zoveel mogelijk plaatsen een AED (automatische externe defibrillator) hangt. De Hartstichting ontvangt geen overheidssteun. Deze doelen kunnen daarom alleen bereikt worden dankzij vrijwilligers en donaties van particulieren en bedrijven.

Kom in actie tegen hart- en vaatziekten

UnitedConsumers draagt de Hartstichting een warm hart toe. Zij stellen € 5.000,- beschikbaar in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Help UnitedConsumers mee om dit bedrag te behalen. Like & share het Facebook actiebericht en de actiepagina op de website van UnitedConsumers. Op deze actiepagina wordt eveneens de tussenstand van de donaties bijgehouden. Goed voor elkaar.