Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers doneert €5.627,50 aan de Hartstichting

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 3 maart 2016

UnitedConsumers heeft met haar Like & Share actie € 5.627,50 opgehaald. Dit volledige bedrag wordt gedoneerd aan de Hartstichting en komt ten goede aan onderzoek, voorlichting en preventie.

Tot 1 maart 2016 hadden mensen de tijd om het actiebericht te liken en het Facebookbericht te liken en sharen. Iedere like & share leverde € 0,25 op, later werd dit opgeschroefd naar € 0,50. Dit resulteerde in een totaal aantal likes en shares van 17091. Wat neerkomt op maar liefst € 5.627,50!

Gedoneerde bedrag

Het bedrag wordt gedoneerd aan de Hartstichting. De stichting gebruikt het voor wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten, patiëntenbelangen en voorlichting. Omdat de Hartstichting geen overheidssteun ontvangt, zijn vrijwilligers en donaties van groot belang. En dat is hard nodig, want iedere dag sterven er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten.

Denk om uw hart

Mensen met een druk en stressvol leven hebben meer kans op hart- en vaatziekten. Een gezonde levensstijl is daarom des te belangrijker. Voor diegene die dit wil nastreven biedt de zorgverzekering uitkomst. Zo kunt u met de zorgverzekering van VGZ met korting naar de sportschool, een cursus starten met fitness volgen en een leefstijlcheck laten uitvoeren. U verdient meer.