Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft haar openingstijden verruimd

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 11 maart 2016

UnitedConsumers heeft haar openingstijden verruimt. Zo kan zij klanten nu nog beter van dienst zijn. De openingstijd is op zaterdag aangepast van 10.00 - 16.00 uur naar 09.00 - 17.00 uur. Twee uur extra om vragen te beantwoorden en onduidelijkheden op te lossen. Een pilot periode wees uit dat deze verruiming van de openingstijd positief werd opgepakt door klanten.

De ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag blijven hetzelfde. Van 08.00 - 21.00 uur zitten meerdere teams klaar om klanten van het beste advies te voorzien. Zowel voor vragen over energie, autoverzekeringen, zorgverzekeringen, telefoonabonnementen als tanken met korting.

Bellen of mailen

UnitedConsumers is van maandag tot en met zaterdag te bereiken via telefoonnummer 040 - 235 05 60. Naast bellen kunnen vragen, opmerkingen of onduidelijkheden ook gemaild worden naar info@unitedconsumers.com. U krijgt altijd binnen één werkdag antwoord op uw vragen. Heeft u een specifieke vraag over één van de producten? Dan kunt u mailen naar:

UnitedConsumers ook op social media

Ook op Facebook en Twitter is UnitedConsumers actief. U vindt hier nuttige informatie, leuke weetjes en er worden regelmatig win-acties gehouden. Daarnaast is het een laagdrempelige manier om in contact te komen met één van de medewerkers. Stuur een tweet, post een (privé) bericht op Facebook en ontvang ook op deze manier snel antwoord op uw vragen. U verdient meer.