Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers in een nieuw jasje

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 2 mei 2016

De huisstijl en daarmee volledige uitstraling van UnitedConsumers zijn in een nieuw jasje gestoken. Een nieuwe stijl, inclusief logo, website en communicatie, hebben een totale transformatie doorgemaakt en worden vanaf heden gepresenteerd. UnitedConsumers geeft voordeel op uw vaste lasten, zodat u meer overhoudt voor een leuker leven.

In 16 jaar tijd is UnitedConsumers uitgegroeid tot een consumentencollectief van formaat. Inmiddels hebben meer dan 500.000 deelnemers zich bij ons collectief aangesloten. De groei die het bedrijf in al die jaren heeft doorgemaakt, hebben de nieuwe stijl tot stand gebracht. "Onze kernwoorden vertrouwen, gemak en voordeel komen nu nog beter tot hun recht. Zowel in onze producten, dienstverlening als in onze communicatie naar de consument toe.", aldus Bas Poell, directeur van UnitedConsumers.

Meer overhouden voor een leuker leven

UnitedConsumers is er voor en door consumenten. Gemak dient de mens. En vaste lasten, dat vindt niemand leuk. UnitedConsumers speelt hierop in door vaste lasten als energie, autoverzekeringen, zorgverzekeringen, mobiele abonnementen en brandstof met korting aan te bieden. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven. Deelnemers hoeven zich alleen maar aan te melden, UnitedConsumers regelt de rest. Bas Poell: "Hier staan wij voor en dat vind je terug op onze vernieuwde website. Ook ons nieuwe logo is toegankelijker en vriendelijker. Wij staan naast de consument en dat willen we ook uitstralen. Iedereen is welkom bij ons. Voor gemak en een leuker leven."

Campagne

Naast het nieuwe logo en de vernieuwde website hoort rond de lancering ook een bijbehorende campagne. Deze wordt iets later uitgerold om UnitedConsumers in nieuwe stijl goed op de kaart te zetten. Hoe de campagne er precies uit gaat zien blijft nog even een verrassing. Houd de website de komende tijd goed in de gaten.

Bij UnitedConsumers staat de consument centraal. Wij staan ook met onze vernieuwde website voor u klaar met de beste deals, het meeste voordeel en de uitstekende service die u van ons gewend bent. Goed voor elkaar.