Contact
Mijn UnitedConsumers

Stem op ons voor website van het jaar 2023

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 6 september 2023

UnitedConsumers is genomineerd voor Website van het Jaar 2023! Onze website is genomineerd in de categorie ‘Vergelijken’. De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland.

website van het jaar


Kwaliteit, populariteit en aanbeveling

De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. Bij de genomineerden worden de kwaliteit en populariteit van de website gemeten. De website worden beoordeelt op inhoud, navigatie en design. Ook wordt gevraagd in welke mate bezoekers de site aanbevelen aan anderen.

Website van het jaar 2023

Ook dit jaar vindt de website van het jaar verkiezing plaats. UnitedConsumers is genomineerd voor Website van het jaar 2023 in de categorie ‘Vergelijking’. Vanaf vandaag kunt u op onze website stemmen. Helpt u mee om deze titel te behalen?

Stem op UnitedConsumers 

Breng uw stem uit en maak kans op een mooie prijs

We vinden het natuurlijk erg leuk als u een stem uitbrengt voor onze website. U maakt daarmee ook kans op één van de prijzen die door de organisatie worden verloot. Onder de stemmers van de Website van het Jaar verkiezing worden een tiental prijzen verloot met een totale waarde van 1500 euro.

website van het jaar prijzen


Wij vergelijken, u bespaart

  • Wij vergelijken autoverzekeringen van de beste verzekeraars en helpen u zo bij het vinden van een uitstekende en voordelige autoverzekering. De juiste keuze voor u staat hierbij uiteraard voorop. Uw auto verdient de beste dekking en u de laagste premie.
  • Wij vergelijken mobiele abonnementen en helpen u bij het vinden van het beste telefoonabonnement. Op zoek naar een sim only abonnement of een goedkoop telefoonabonnement met toestel én extra korting? Wij hebben altijd een interessante aanbieding voor u! 

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief voor iedereen. We kopen groot in en de korting die we krijgen, geven we aan u. Zo bespaart u op uw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiele abonnement en brandstof. 


Alle nieuwsberichten