Vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven

Op dit moment hebben wij onderstaande openstaande vacatures, volg ons ook op linkedin en ben direct op de hoogte van de nieuwste vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven.

Bijbaan: Service Advisor Zorgverzekeringen

Wil jij nog voor de jaarwisseling knallen en je bankrekening spekken? Help ons dan in deze leuke en drukke periode met het adviseren van onze klanten over de best passende zorgverzekering! 

Bekijk vacature bijbaan Service Advisor Zorgverzekeringen

Recruiter

Ben jij de ondernemende recruiter, die bruist van de energie en precies de juiste mensen weet te vinden? Iemand die niet alleen de geijkte paden wil bewandelen, maar nèt dat stapje extra zet voor onze ideale nieuwe collega? Dan willen wij graag samen met jou bouwen aan de verdere groei van onze organisatie!

Bekijk vacature Recruiter

Content Specialist

Teksten maken voor verschillende lezers, in klare taal, vlot en met pit geschreven. De specialist die dat en meer kan. Die zoeken wij. Want bij UnitedConsumers hebben wij verschillende leuke content uitdagingen. Van de customer journey optimalisatie tot eind redactie. Van het meewerken in projectteams tot het beter maken van de organisatie op content gebied. Onze doelgroep is heel divers, aan ons de taak om alle informatie zo uit te leggen, zodat iedereen het begrijpt.

Bekijk vacature Content Specialist

SEA Specialist

Start jij elke dag als eerste Adwords op, om te zien hoe je campagnes het hebben gedaan? Werk jij graag voor meerdere uitdagende producten tegelijk? Wil jij in de eredivisie van de SEA meespelen? Ja? Dan is onze SEA Specialisten functie echt iets voor jou. Want UnitedConsumers schaakt via Adwords op 5 concurrerende borden tegelijk (zorgverzekeringen, autoverzekeringen, energie, mobiele telefonie en brandstof). Help jij mee? 

Bekijk vacature SEA Specialist

Senior .NET developer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die een flinke dosis .Net kennis met zich meebrengt. Ben jij een ontwikkelaar in hart en nieren en zie je altijd ruimte voor verbetering? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk vacature Senior .NET Developer

Junior Software Engineer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om samen met je collega developers de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! In deze startersfunctie willen wij je de mogelijkheid bieden om mee te groeien met onze organisatie, je ervaring en kennis te vergroten en jezelf verder te ‘developen’. Ben jij die proactieve en gedreven starter met een groot zelflerend vermogen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Bekijk vacature Junior Software Engineer

Grafisch Specialist

Ben jij een creatief wonder, een grafisch talent, kun jij de vertaalslag van visueel naar online ook technisch maken? Dan zou jij wel eens geschikt kunnen zijn voor de functie Grafisch Specialist.

Bekijk vacature Grafisch Specialist

Online Marketeer

Wil jij UnitedConsumers de komende jaren helpen groeien? En ben je niet bang om op nieuwe kansen/mogelijkheden af te stappen. Voor onze marketingafdeling zijn we op zoek naar een online marketeer die op zoek gaat naar samenwerkingsmogelijkheden voor UnitedConsumers, met als doel zo veel mogelijk consumenten kennis laten maken met de voordelen van ons collectief. Je zet online marketingkanalen in om Nederlandse consumenten te overtuigen om diensten bij UnitedConsumers af te nemen. Ben jij enthousiast, resultaatgericht en commercieel ingesteld? Solliciteer nu!

Bekijk vacature Online Marketeer

Conversie Optimalisatie Specialist

Ben jij altijd op zoek naar online verbeteringen? En heb je een haviksoog als het gaat om CTR en Usability en een flinke dosis nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen binnen online marketing in brede zin? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Conversie Optimalisatie Specialist!

Bekijk vacature Conversie Optimalisatie Specialist

Open sollicitatie

Onze organisatie blijft zich ontwikkelen en wij komen dan ook graag in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team te versterken. 

Spreekt UnitedConsumers jou aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Stuur jouw motivatiebrief met cv naar Marjolein Bekkers-van Kaathoven, HR manager, hrm@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 52 50 26 07.

Nieuwsgierig? Kijk eens op werken bij UnitedConsumers.
Lees ook de ervaring van medewerkers over werken bij UnitedConsumers.