Vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven

Op dit moment hebben wij onderstaande openstaande vacatures, volg ons ook op LinkedIn en ben direct op de hoogte van de nieuwste vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven.

Sales & Finance Officer

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van Energie (Stroom/Gas). Heb je affiniteit met finance, maar spreekt een stukje sales en commercie jou ook aan? Dan is de ondersteuning van ons productmanagement Energie jouw nieuwe functie!

Bekijk vacature Sales & Finance Officer


Senior .NET developer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die een flinke dosis .Net kennis met zich meebrengt. Ben jij een ontwikkelaar in hart en nieren en zie je altijd ruimte voor verbetering? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk vacature Senior .NET Developer
 

Junior Software Engineer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om samen met je collega developers de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! In deze startersfunctie willen wij je de mogelijkheid bieden om mee te groeien met onze organisatie, je ervaring en kennis te vergroten en jezelf verder te ‘developen’. 

Bekijk vacature Junior Software Engineer
 

Affiliate Marketeer

Wil jij UnitedConsumers de komende jaren helpen groeien? En ben je niet bang om op nieuwe kansen/mogelijkheden af te stappen. Voor onze marketingafdeling zijn we op zoek naar een affiliate marketeer die op zoek gaat naar online samenwerkingsmogelijkheden voor UnitedConsumers.

Bekijk vacature Affiliate Marketeer


SEO marketeer

Droom jij ervan om websites bovenaan in Google te krijgen en kun jij als geen ander websites ervan overtuigen om een verwijzing naar jouw website te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als SEO Marketeer krijg je de kans om de online zichtbaarheid van UnitedConsumers te vergroten en werk je mee aan een sterk en gevarieerd linkprofiel.

Bekijk vacature SEO marketeer
 

Communicatie Specialist

Teksten maken voor verschillende lezers, in klare taal, vlot en met pit geschreven. De specialist die dat en meer kan. Die zoeken wij. Want bij UnitedConsumers hebben wij verschillende leuke content uitdagingen. Van de customer journey optimalisatie tot eindredactie.

Bekijk vacature Communicatie Specialist
 

SEA Specialist

Start jij elke dag als eerste Adwords op, om te zien hoe je campagnes het hebben gedaan? Werk jij graag voor meerdere uitdagende producten tegelijk? Wil jij in de eredivisie van de SEA meespelen? Ja? Dan is onze SEA Specialisten functie echt iets voor jou. Want UnitedConsumers schaakt via Adwords op 5 concurrerende borden tegelijk.

Bekijk vacature SEA Specialist

 

Content Marketeer

Ben jij een ‘marketeer met publicatiedrift’ en een echte winnaarsmentaliteit? Ben je daarnaast creatief en altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken? Voor onze marketingafdeling zijn wij per direct op zoek naar een gedreven Content Marketeer.

Bekijk vacature Content Marketeer

 

Grafisch Specialist

Ben jij een creatief wonder, een grafisch talent, kun jij de vertaalslag van visueel naar online ook technisch maken? Dan zou jij wel eens geschikt kunnen zijn voor de functie Grafisch Specialist.

Bekijk vacature Grafisch Specialist

 

Conversie Optimalisatie Specialist

Ben jij altijd op zoek naar online verbeteringen? En heb je een haviksoog als het gaat om CTR en Usability en een flinke dosis nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen binnen online marketing in brede zin? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Conversie Optimalisatie Specialist!

Bekijk vacature CRO Specialist


Open sollicitatie

Onze organisatie blijft zich ontwikkelen en wij komen dan ook graag in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team te versterken. 

Spreekt UnitedConsumers jou aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Stuur jouw motivatiebrief met cv naar Marjolein Bekkers-van Kaathoven, HR manager, hrm@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 52 50 26 07.

Nieuwsgierig? Kijk eens op werken bij UnitedConsumers.
Lees ook de ervaring van medewerkers over werken bij UnitedConsumers.