Vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven

Op dit moment hebben wij onderstaande openstaande vacatures, volg ons ook op LinkedIn en ben direct op de hoogte van de nieuwste vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven.

Consumer Service Advisor

Ben jij klaar om samen met collega’s ons hoge serviceniveau te behouden en verbeteren? Jouw enthousiasme, energie en loyaliteit in combinatie met onze investering in jouw ontwikkeling kan resulteren in een duurzame samenwerking die wij graag met jou aangaan!

Bekijk vacature Service Advisor


Senior .NET developer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die een flinke dosis .Net kennis met zich meebrengt. Ben jij een ontwikkelaar in hart en nieren en zie je altijd ruimte voor verbetering? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk vacature Senior .NET Developer
 

Junior Software Engineer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om samen met je collega developers de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! In deze startersfunctie willen wij je de mogelijkheid bieden om mee te groeien met onze organisatie, je ervaring en kennis te vergroten en jezelf verder te ‘developen’. 

Bekijk vacature Junior Software Engineer

 

SEA Specialist

Start jij elke dag als eerste Adwords op, om te zien hoe je campagnes het hebben gedaan? Werk jij graag voor meerdere uitdagende producten tegelijk? Wil jij in de eredivisie van de SEA meespelen? Ja? Dan is onze SEA Specialisten functie echt iets voor jou. Want UnitedConsumers schaakt via Adwords op 5 concurrerende borden tegelijk.

Bekijk vacature SEA Specialist

 

Process Controller Telecom

 

Als er iets is wat zich in een rap tempo ontwikkelt, is het de telecommarkt. Kun jij hierin meebewegen? Volg en controleer jij alle ontwikkelingen en acties op het gebied van telecom? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Bekijk vacature Process Controller Telecom

 

Open sollicitatie

 

Onze organisatie blijft zich ontwikkelen en wij komen dan ook graag in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team te versterken. 

Spreekt UnitedConsumers jou aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Stuur jouw motivatiebrief met cv naar Marjolein Bekkers-van Kaathoven, HR manager, solliciteren@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 52 50 26 07.

Nieuwsgierig? Kijk eens op werken bij UnitedConsumers.
Lees ook de ervaring van medewerkers over werken bij UnitedConsumers.