TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Vacatures

Op dit moment hebben wij onderstaande openstaande vacatures, volg ons ook op linkedin en ben direct op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Senior .NET developer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die een flinke dosis .Net kennis met zich meebrengt. Ben jij een ontwikkelaar in hart en nieren en zie je altijd ruimte voor verbetering? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk vacature Senior .NET Developer

Junior Software Engineer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om samen met je collega developers de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! In deze startersfunctie willen wij je de mogelijkheid bieden om mee te groeien met onze organisatie, je ervaring en kennis te vergroten en jezelf verder te ‘developen’. Ben jij die proactieve en gedreven starter met een groot zelflerend vermogen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Bekijk vacature Junior Software Engineer

SEO Specialist

Heb jij een innovatieve blik op SEO, ben je dedicated aan het vak en haal je fun uit het uitpluizen van linkprofielen, het opstellen van keyword strategieën en het verbeteren van de website? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature SEO Specialist

Grafisch Specialist

Ben jij een creatief wonder, een grafisch talent, kun jij de vertaalslag van visueel naar online ook technisch maken? Dan zou jij wel eens geschikt kunnen zijn voor de functie Grafisch Specialist.

Bekijk vacature Grafisch Specialist

Grafisch internet marketeer

Heb jij oog voor detail en is het maken van commerciele grafische ontwerpen zoals mails, flyers, webdesign iets wat jij elke dag wel wil doen? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe grafisch internet marketeer.

Bekijk vacature Grafisch internet marketeer

Conversie Optimalisatie Specialist

Ben jij altijd op zoek naar online verbeteringen? En heb je een haviksoog als het gaat om CTR en Usability en een flinke dosis nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen binnen online marketing in brede zin? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Conversie Optimalisatie Specialist!

Bekijk vacature Conversie Optimalisatie Specialist

 

Open sollicitatie

Onze organisatie blijft zich ontwikkelen en wij komen dan ook graag in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team te versterken. 

Spreekt UnitedConsumers jou aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Stuur jouw motivatiebrief met cv naar Marjolein Bekkers-van Kaathoven, HR manager, hrm@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 52 50 26 07.

Nieuwsgierig? Kijk eens op werken bij UnitedConsumers.
Lees ook de ervaring van medewerkers over werken bij UnitedConsumers.