TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Productmanager Mobiele Telecom

Voel jij je volledig thuis in de wereld van mobiele telecom? Heb jij een sterk analytisch, maar ook commercieel inzicht en zie jij ook de uitdaging hier om op dit productgebied onze aanbiedingen en service naar een nóg hoger niveau te brengen? Dan zit jij bij ons op de juiste plaats.

Bekijk vacature Productmanager Mobiele Telecom

SEO Specialist

Om onze marketingafdeling te versterken zijn wij per direct op zoek naar een SEO Specialist. Heb jij een innovatieve blik op SEO, ben je dedicated aan het vak en haal je fun uit de werkzaamheden die bij een SEO specialist horen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature SEO Specialist

Grafisch Specialist

Ben jij een creatief wonder, een grafisch talent, kun jij de vertaalslag van visueel naar online ook technisch maken? Dan zou jij wel eens geschikt kunnen zijn voor de functie Grafisch Specialist.

Bekijk vacature Grafisch Specialist

Conversie Optimalisatie Specialist

Wij zijn per direct op zoek naar een Conversie Optimalisatie Specialist met een haviksoog als het gaat om CTR en Usability en een flinke dosis nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen binnen online marketing in brede zin.

Bekijk vacature Conversie Optimalisatie Specialist


Jr. Software Engineer

Wij zijn op zoek naar een Software Engineer die zich wil laten uitdagen en ontwikkelen middels verschillende interessante technologieën en technieken. Een uitdaging binnen een leerzame en dynamische organisatie.

Bekijk vacature Jr. Software Engineer

Open sollicitatie

Onze organisatie blijft zich ontwikkelen en wij komen dan ook graag in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team te versterken. 

Spreekt UnitedConsumers jou aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Stuur jouw motivatiebrief met cv naar Marjolein Bekkers-van Kaathoven, HR manager, hrm@unitedconsumers.com of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 52 50 26 07.

Nieuwsgierig? Kijk eens op werken bij UnitedConsumers.
Lees ook de ervaring van medewerkers over werken bij UnitedConsumers.