Vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven

Op dit moment hebben wij onderstaande openstaande vacatures, volg ons ook op LinkedIn en ben direct op de hoogte van de nieuwste vacatures bij UnitedConsumers in Eindhoven.


Consumer Service Advisor

Ben jij klaar om samen met collega’s ons hoge serviceniveau te behouden en verbeteren? Jouw enthousiasme, energie en loyaliteit in combinatie met onze investering in jouw ontwikkeling kan resulteren in een duurzame samenwerking die wij graag met jou aangaan!

Bekijk deze vacature


Content Marketeer

Ben jij een ‘marketeer met publicatiedrift’ en een echte winnaarsmentaliteit? Ben je creatief, schrijf je graag en zoek je altijd naar nieuwe mogelijkheden om je content te verspreiden? UC is per direct op zoek naar een gedreven Content Marketeer die onze online storytelling naar het volgende niveau wil brengen.

Bekijk deze vacature


Medewerker Debiteurenbeheer

Communicatief vaardig, overtuigend en accuraat; dat zijn de eigenschappen die wij graag zien binnen ons team op de afdeling Energie. Ben jij die collega die in staat is op een effectieve maar klantgerichte manier de contacten met onze debiteuren te onderhouden? Dan is UnitedConsumers op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature


SEA Marketeer

Heb jij de nodige ervaring opgedaan in Google Adwords, Google Analytics en Search Console? En ben je een held in het opzetten van effectieve SEA campagnes? Dan zijn wij bij UnitedConsumers op zoek naar jou!

Bekijk vacature SEA Marketeer


Senior .NET developer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die een flinke dosis .Net kennis met zich meebrengt. Ben jij een ontwikkelaar in hart en nieren en zie je altijd ruimte voor verbetering? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk vacature Senior .NET Developer


Open sollicitatie

Onze organisatie blijft zich ontwikkelen en wij komen dan ook graag in contact met gedreven en enthousiaste mensen om ons team te versterken. 

Spreekt UnitedConsumers jou aan en ben je ervan overtuigd een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Stuur jouw motivatiebrief met cv naar Charlotte Delsine, Talent Acquisition Officer via solliciteren@unitedconsumers.com. Of neem voor meer informatie contact op via 040 235 05 60 of 06 29 184 502.

Nieuwsgierig? Kijk eens op werken bij UnitedConsumers. Lees ook de ervaringen van medewerkers over werken bij UnitedConsumers.

Charlotte
Charlotte Delsine - Talent Acquisition Officer
tel. 06 29 18 45 02

 

Terug naar boven