Contact
Mijn UnitedConsumers

Beste fysiotherapiepraktijk Brabant bekend

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 7 december 2016

Gisteren is de award voor de beste fysiotherapiepraktijk van Noord-Brabant uitgereikt. Gedurende drie maanden hebben duizenden patiënten hun stem uitgebracht op de praktijk waar zij onder behandeling zijn of zijn geweest. Fysiotherapiepraktijk Lammers uit Deurne heeft de award in ontvangst mogen nemen en krijgt de titel ‘beste fysiotherapiepraktijk van Noord-Brabant’.

UnitedConsumers startte begin september de zoektocht naar de ‘beste fysiotherapiepraktijk van Noord-Brabant’. Als consumentencollectief is UnitedConsumers benieuwd naar de tevredenheid van de patiënten. De patiënten zijn gevraagd om de fysiotherapiepraktijken te beoordelen op klantvriendelijkheid, deskundigheid en resultaat na de behandeling.

Willem Lammers heeft 8 jaar geleden zijn eigen fysiotherapiepraktijk opgericht. Daarvoor was hij werkzaam als fysiotherapeut bij een lokale sportschool in Deurne. Met 333 stemmen en de hoogste score op de drie criteria, is fysiotherapiepraktijk Lammers de winnaar. “De goede beoordelingen van mijn patiënten komen denk ik door het persoonlijke contact dat ik met ze heb. Tijdens de behandeling neem ik echt de tijd voor mijn patiënten. Dat is ook de reden dat ik maximaal twee patiënten tegelijkertijd wil behandelen, anders is dat niet mogelijk”, aldus Willem Lammers.

Gemiddelde score praktijken

Niet alleen de praktijk van Lammers is goed beoordeeld, maar ook de andere deelnemende praktijken. Patiënten lieten massaal hun waarding voor de fysiotherapiepraktijken blijken. De gemiddelde score van praktijken met meer dan 10 beoordelingen is niet lager dan een 4.57. Met 5.00 als de maximaal haalbare score, is het een gemiddelde om trots op te zijn.

Veel Nederlanders zijn bij een fysiotherapeut onder behandeling. Jaarlijks brengen ruim 3,5 miljoen Nederlanders minimaal een keer een bezoek aan de fysiotherapeut. 55% van de mensen die een aanvullende zorgverzekering afsluit, doet dit voornamelijk vanwege de vergoeding voor fysiotherapie.