Contact
Mijn UnitedConsumers

In beweging voor de hartstichting

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 15 augustus 2017

Wist u dat er iedere dag meer dan 100 mensen overlijden aan hart- en vaatziekten? En dat er iedere dag meer dan 125 mensen worden getroffen door een beroerte? In totaal zijn dat zo’n ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. Deze cijfers blijven alleen maar oplopen volgens de Hartstichting.

Samen hart- en vaatzieken verslaan

De Hartstichting financiert onderzoek, geeft steun en voorlichting aan patiënten en wil extra levens redden bij een hartstilstand. Daarvoor werken zij samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vrijwilligers. Steun van anderen is belangrijk en nodig om dit te kunnen bewerkstelligen.

Fundrunner – ‘Kom in beweging voor een goed doel’

Fundrunner is een sportapp voor goede doelen. In het kort wil dit zeggen dat de kilometers die u maakt door te bewegen worden omgezet in een donatie voor het goede doel. Het enige wat u hoeft te doen is met deze app uw activiteit te registreren zodat uw gemaakte kilometers geld waard zijn. De donatie wordt gefinancierd door bedrijven en organisaties die uw gekozen goede doel ook een warm hart toedragen. U doneert alleen uw activiteit en de sponsors zetten uw kilometers om in geld. Goed voor elkaar.

Samenwerking Hartstichting, Fundrunner en UnitedConsumers

Klopt uw hart ook sneller voor de Hartstichting? Een gezonde en actieve levensstijl vinden wij belangrijk. Daarnaast verkleint het de kans op hart- en vaatziekten. Een gezond hart en bloedvaten houden o.a. van voldoende beweging. Wij ook: we nemen liever de trap dan de lift en verkiezen fietsen boven autorijden. Door zo gezond en fit mogelijk te blijven hebben wij meer energie over voor een leuker leven. Wanneer u een zorgverzekering bij ons afsluit houdt u ook nog eens een extraatje over voor een leuker leven. Dat is wat we doen.

Wat kunt u doen om te helpen?

Heel simpel. Download de Fundrunner app voor iOS of Android en meld u direct aan. Voor iedere kilometer die u wandelt, rent of fietst geeft UnitedConsumers een donatie aan de Hartstichting. Kom erachter welke activiteiten ook geld waard zijn en wat er namens ons gedoneerd wordt aan de Hartstichting. U beweegt toch ook mee?