Contact
Mijn UnitedConsumers

Bent u sportief? Uw dagelijkse activiteit is geld waard voor de Hartstichting

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 september 2017

Gezonder en actiever leven. Dat is het doel van de Hartstichting om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen. Met de goede doelen sportapp ‘Fundrunner’ worden bij elkaar gesporte kilometers door UnitedConsumers omgezet in een donatie voor de Hartstichting. Op deze manier doneert u dankzij uw sportiviteit euro’s aan de Hartstichting. En u profiteert zelf van de voordelen van de beweging. Goed voor elkaar.


Inmiddels maken veel sportievelingen gebruik van de sportapp en bewegen zij voor de Hartstichting. Al deze actieve mensen zijn goed voor meer dan 1.100 activiteiten! En dat in slechts een paar weken tijd. Daarmee is UnitedConsumers bijzonder blij en de teller van de donatie staat ondertussen op € 2500.
Klopt uw hart ook sneller voor de Hartstichting?

Naast wandelen, fietsen en hardlopen is de app uitgebreid met andere activiteiten zoals rolstoelsport, roeien, zeilen, golfen, schaatsen, skieën en snowboarden. Nog meer mogelijkheden voor het ondernemen van activiteiten om de Hartstichting te steunen. Beweegt u ook mee om het doel van €10.000 te bereiken?