Contact
Mijn UnitedConsumers

Tikkie voor het vrouwenhart

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 28 september 2017

Onlangs is de Hartstichting met een campagne gestart voor het vrouwenhart. Waarom speciaal voor het vrouwenhart? Signalen van hartproblemen van vrouwen zijn moeilijk te herkennen en worden vaak over het hoofd gezien. Door iedereen.  Zelfs door artsen waardoor hartproblemen vaak te laat worden ontdekt, deze zorg moet beter.  Door de campagne te steunen draagt u een steentje bij voor het ontwikkelen van een betrouwbare test waarmee artsen hartproblemen bij vrouwen eerder kunnen ontdekken.

Geeft u een tikkie voor het vrouwenhart?

Dan helpt u mee zodat er een test komt zodat vrouwen in de toekomst een juiste diagnose krijgen. Op tijd.  Uw gedoneerde euro’s worden besteed aan onder andere onderzoeken zoals:

  • Nieuwe testen om hartproblemen eerder op te sporen
  • MRI verbeteren om hartproblemen beter te signaleren
  • Vrouwen-meetlat in de maak

Doneer €5,-, 10,- of een bedrag naar keuze

  • 5 tikkies
  • 10 tikkies
  • tikkies zoveel als u wilt

Infographic: het vrouwenhart in beeld

 

Vrijdag 29 september  ‘Dress Red Day’

De Hartstichting roept iedereen op om op vrijdag 29 september iets rood te dragen. Dress Red Day speciaal voor en door vrouwen.  Een rode jurk, schoenen, lippenstift of een accessoire. Laat zien dat u zich ook aandacht heeft en u inzet voor het vrouwenhart.

Bewegen voor de Hartstichting

Heeft u geen rood in uw kledingkast? U kunt nog ook nog steeds bewegen voor de Hartstichting door uw sportieve kilometers om te zetten in een donatie voor de Hartstichting. Laat zien dat uw hart ook sneller klopt voor de Hartstichting en doe een tikkie of beweeg!