Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers haalt 4.000 hartjes op voor War Child

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 13 december 2018

Dit jaar willen we een mooi bedrag ophalen voor War Child. Wij willen kinderen in oorlogsgebieden rond de Kerst graag een hart onder de riem steken. Iedereen verdient namelijk een veilig leven.

Kinderen die opgroeien in een oorlog verdienen een veilige plek. Daarom biedt UnitedConsumers dit jaar een kwartje voor een hartje. Via onze Facebookpagina kunnen deelnemers en medewerkers reageren op een speciale post met een hartjes-emoticon.

Hartje voor een kwartje

Na tweeënhalve week tellen we alle hartjes op, waarbij ieder hartje gelijk staat aan een geldbedrag van 0,25 cent. Heeft het initiatief in totaal 4.000 hartjes - of minder - verzameld? Dan keren we het opgehaalde bedrag direct uit aan het goede doel. Zo kunnen we een mooie eindejaarsgift aanbieden aan War Child. Wilt u liever zelf een geldbedrag doneren? Ga dan naar de actiepagina op de website van Warchild. Daar kunt u gemakkelijk een extra donatie maken.

Het goede doel

Ieder jaar proberen we vanuit UnitedConsumers één of meerdere goede doelen te steunen met een donatie. Dit jaar hebben we gekozen voor War Child, omdat deze organisatie een belangrijke rol speelt in het geven van een beter leven aan kinderen uit oorlogsgebieden. Met de kerstgedachte in het achterhoofd is er geen passender doel om aan te schenken dit jaar.

Hoe kan ik deelnemen?

Wilt u deelnemen aan de actie? Ga dan naar onze Facebookpagina en like de post 'Hartje voor een kwartje'. Hoe doe je dat? Op een computer houd u de muis boven de like-button. Vervolgens ziet u verschillende emoticons waarmee u kunt reageren. Selecteer het hartje om deel te nemen aan de actie. Op een smartphone houd u de like-button indegrukt. Vervolgens ziet u een selectie aan emoticons waaruit u ook het hartje selecteert.