Contact
Mijn UnitedConsumers

Samenwerken aan een gezonder Nederland

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 18 mei 2020

UnitedConsumers helpt niet alleen bij het besparen op de vaste lasten. We helpen onze deelnemers ook om fit en gezond te blijven. Een nieuw initiatief hiervoor is een samenwerking met Stichting Mirro.

Online workshops

UnitedConsumers werkt samen met Stichting Mirro om haar deelnemers te ondersteunen bij het vinden van balans in de dagelijkse hectiek. Stichting Mirro ontwikkelt producten die de mentale fitheid helpen versterken. Met deze samenwerking willen we bijdragen aan een gezonder Nederland.

Oefeningen, video’s en ervaringsverhalen

De online workshops van Stichting Mirro zijn ontwikkeld door deskundige professionals. “De deelnemer vindt op de eerste plaats informatie en uitleg over de workshop. Daarnaast wordt er een zelftest geboden om inzicht te krijgen in de eigen situatie. Tot slot bevat iedere module oefeningen, video’s en ervaringsverhalen om zelf aan de slag te gaan”, aldus Marjolein Ariaans, commercieel manager Stichting Mirro.

Leuk en gezond

De workshops zijn exclusief toegankelijk voor deelnemers van het 'UnitedConsumers door VGZ' zorgcollectief. Zij hebben vanaf vandaag gratis en onbeperkt toegang tot de online workshops. Alle informatie over de workshops is te vinden in Mijn UnitedConsumers onder de naam ‘Leuk & Gezond’. Ook de medewerkers van UnitedConsumers kunnen aan de slag met de workshops die bijdragen aan een leuker en gezonder leven.

Naast de online workshops heeft UnitedConsumers een blog met artikelen over voeding, beweging en heel veel tips voor een gezonde leefstijl.

Bekijk de tips