Contact
Mijn UnitedConsumers

UC Sportzomer: 38.340 kilometer afgelegd

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 10 augustus 2021

Wij helpen onze deelnemers graag om op een leuke manier fit te worden én te blijven. Daarom hebben wij van 1 juli t/m 8 augustus een UC Sportzomer georganiseerd, waarbij de deelnemers uitgedaagd werden om ook in de zomer actief te blijven. Met indrukwekkende resultaten als gevolg! 

Meerdere challenges

Met de UC Sportzomer wilden we zowel wandelliefhebbers als fietsliefhebbers de kans geven om mee te doen. Daarom introduceerden we drie verschillende challenges voor onze deelnemers:


schoen

Challenge 1
50.000 stappen in 8 dagen

fiets

Challenge 2
100 kilometer in 7 dagen

schoen

Challenge 3
75.000 stappen in 10 dagen


Bijna een rondje om de aarde

Ruim 650 deelnemers zijn de uitdaging aangegaan en wat hebben zij een mooie prestatie geleverd! In 18 dagen tijd werden er 42,5 miljoen stappen gezet (28.340 kilometer). Ook de deelnemers aan de fietschallenge hebben voor mooie resultaten gezorgd. In 7 dagen tijd is er maar liefst 10.000 kilometer gefietst.

In totaal hebben de deelnemers tijdens de UC Sportzomer 38.340 kilometer afgelegd. Voor de beeldvorming: de aarde heeft een omtrek van 40.075 kilometer. We zijn dus ongelooflijk trots op iedereen die mee heeft gedaan!

Persoonlijke beloning

Deelnemers aan de UC Sportzomer konden een persoonlijke beloning in de vorm van Healthcoins verdienen. Het zetten van 50.000 stappen leverde 200 Healthcoins op, met 75.000 stappen konden deelnemers 300 Healthcoins verdienen en 100 kilometer fietsen resulteerde in 250 extra Healthcoins voor de deelnemer.

sportzomer

De gespaarde Healthcoins kunnen worden besteed in de winkel van de Fitter app. Ook kunnen de Healthcoins gedoneerd worden aan een goed doel. Bovenop de extra Healthcoins werden er ook nog een aantal mooie prijzen verloot onder alle sportieve deelnemers.

Bewegen bevordert de gezondheid

Door voldoende te bewegen gaat u lekker in uw vel zitten en werkt u aan een betere gezondheid. Bewegen draagt bij aan de gezondheid van het hart, het geeft hersenfuncties een boost en zorgt voor een snellere vetverbranding. En dat is nog niet alles. Het is ook goed voor o.a. de spijsvertering, longen, rug en gewrichten. Met deze actie werd goed bewegen extra gestimuleerd.

Bij UnitedConsumers krijgt u niet alleen korting op uw zorgverzekering. We helpen onze deelnemers ook om fit en gezond te worden én te blijven. Daarom dagen we iedereen graag uit om in beweging te komen voor een gezonde leefstijl.