T-Mobile abonnement verlengen

Uw T-Mobile abonnement verlengen is bij UnitedConsumers, in het kort UC, zo geregeld. Vanaf vier maanden voor afloop van uw huidige abonnement kunt u abonnementsverlenging aanvragen. U blijft bellen met uw eigen nummer en u betaalt geen aansluitkosten. Er zijn bovendien mogelijkheden genoeg voor het verlengen van uw T-Mobile abonnement.

Verlengen met een nieuwe smartphone

Bent u uitgekeken op uw huidige telefoon? Dan wordt het tijd om een nieuwe smartphone uit te zoeken. Als u uw T-Mobile abonnement verlengt via UnitedConsumers, heeft u keuze uit de nieuwste toestellen. En de aanvraag voor een verlenging met toestel is zo gebeurd.

  • Kies een nieuwe telefoon uit.
  • Stel uw abonnement zelf samen.
  • Vraag uw abonnementsverlenging aan.
  • UnitedConsumers regelt de rest voor u.

T-Mobile abonnement met toestel afsluiten

Uw abonnement hoeft u niet zelf op te zeggen. Met uw aanmelding voor de verlenging van uw abonnement wordt uw huidige abonnement automatisch omgezet. Het nieuwe T-Mobile abonnement wordt op uw oude simkaart overgezet. U krijgt dus geen nieuwe simkaart. Met welke telefoon wilt u verlengen? Bij ons kunt u eenvoudig en snel smartphone vergelijken. U vindt altijd het toestel dat bij u past. Goed voor elkaar.

Verlengen met sim only

Verlengen met een sim only abonnement biedt een groot voordeel: u krijgt een fikse korting op uw abonnement. Doordat u geen toestel hoeft te betalen wordt de prijs van het toestel als korting doorberekend in uw abonnementskosten. U betaalt uiteindelijk alleen voor bellen, sms’en en eventueel mobiel internet. En uw aanmelding? Die is bij UC zo geregeld.

  • Kies het aantal belminuten.
  • Kies het aantal sms-berichten.
  • Kies de hoeveelheid mobiel internet.
  • Vraag uw abonnementsverlenging aan.
  • Klaar: UnitedConsumers regelt de rest voor u.

Sim Only abonnement T-Mobile afsluiten

Uw abonnement hoeft u niet zelf op te zeggen. Met uw aanmelding voor de verlenging van uw abonnement wordt uw huidige abonnement automatisch omgezet. Het nieuwe T-Mobile abonnement wordt op uw oude simkaart  overgezet. U krijgt dus geen nieuwe simkaart. Lees ook onze tips en adviezen.

Lees ook

Hi abonnement verlengen
Ben abonnement verlengen
KPN abonnement verlengen
Mobiele telefoons vergelijken
Tele2 abonnement verlengen
Telfort abonnement verlengen
Vodafone abonnement verlengen