Vodafone verlengen

Uw Vodafone abonnement verlengen is zo geregeld en kan al vanaf vier maanden voordat uw abonnement daadwerkelijk afloopt. Via UnitedConsumers kunt u onder andere uw Vodafone Sim Only abonnement verlengen en uiteraard bieden wij ook verschillende mogelijkheden bij het verlengen van uw Vodafone abonnement met (nieuw) toestel. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om uw eigen nummer te behouden.

Vodafone verlengen met toestel

Als u een abonnement met toestel heeft, betekent dit dat u bij het verlengen van uw Vodafone abonnement ook recht heeft op een nieuwe smartphone. Bij UnitedConsumers kiest u bij het verlengen van uw abonnement uit de nieuwste smartphones van de populairste merken. 

Uw abonnement bij Vodafone verlengen werkt als volgt:

  1. Kies een nieuwe telefoon uit
  2. Selecteer het aantal belminuten
  3. Selecteer het aantal sms-berichten
  4. Selecteer het aantal MB’s
  5. Vraag de verlening van uw Vodafone abonnement aan

Als u uw Vodafone abonnement met toestel verlengt, betaalt u geen nieuwe aansluitkosten. Ook behoudt u uw mobiele nummer. Bovendien zorgt UnitedConsumers ervoor dat alles verder geregeld wordt: het nieuwe abonnement wordt automatisch op uw simkaart gezet. Het is dus niet nodig om zelf uw oude abonnement op te zeggen.

Vodafone abonnement verlengen met toestel

Vodafone Sim Only verlengen

Als uw smartphone nog niet aan vervanging toe is, kunt u kiezen voor een Sim Only abonnement. Ook als u al een Sim Only abonnement heeft, is het mogelijk om deze te verlengen. In beide gevallen ontvangt u meer korting op uw abonnement, omdat u niet extra betaalt voor een nieuwe smartphone.

Uw Vodafone Sim Only abonnement verlengen gaat als volgt:

  1. Kies het aantal belminuten
  2. Kies het aantal sms-berichten
  3. Kies het aantal MB’s
  4. Vraag de verlenging van uw Vodafone abonnement aan

Uw abonnement verlengen bij Vodafone betekent dat u geen aansluitkosten hoeft te betalen. Bovendien kunt u zonder problemen nummerbehoud aanvragen, waardoor u gewoon uw huidige mobiele telefoonnummer kunt blijven gebruiken. Houd er wel rekening mee dat u geen nieuwe simkaart ontvangt en dat u ook uw oude abonnement niet opzegt. UnitedConsumers maakt het verlengen van uw Vodafone abonnement voor u in orde.

Vodafone Sim Only verlengen