Ben abonnement: meer dan sim only

4 Februari 1999. Weet u het nog? Dit was de dag waarop, bijna gelijktijdig, een eigenzinnige televisiereclame op alle Nederlandse tv-zenders verscheen. In zwart-wit, met een vrouwenstem, gesproken door verschillende mensen. Jong, oud, man, vrouw, dik, dun. Dit was Ben: een nieuwe mobiele provider voor prepaid en sim only.

Ben als mobiele provider: geschiedenis

In het eerste jaar lag de focus van Ben op de Randstad. In 2000 kondigde de mobiele provider aan een landelijke dekking te bieden. En met succes. Nog geen jaar later hadden 1 miljoen Nederlanders een Ben abonnement.

Dit succes bleef niet ongezien. In september 2002 werd Ben volledig overgenomen door T-Mobile International. De naam Ben werd veranderd in T-Mobile, waarna Ben van het toneel verdween. Een nieuwe mobiele provider was geboren.

Maar Ben kwam terug. Met een ijzersterke boodschap: Ik ben er weer. Als gebruiker van het T-Mobile netwerk was Ben een aantal jaren enkel aanbieder van Ben sim only abonnementen en prepaid. Nu kunt u ook mobiele telefoons bij een Ben abonnement nemen. Want Ben is er speciaal voor u.

Waarom kies ik voor een Ben abonnement?

Ben is er voor u. En voor iedereen die zoveel mogelijk met elkaar wil delen. Mobiel bellen met een glimlach. Mobiel bellen met eenvoud. Mobiel bellen met een Ben abonnement.

Bij UnitedConsumers kunt u kiezen voor een Ben sim only abonnement en een Ben abonnement met telefoon. Met zo’n Ben abonnement kunt u bellen, sms’en en heeft u mobiel internet. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor bellen en sms’en zonder mobiel internet. Of wilt u misschien alleen bellen? Met een Ben abonnement is alles mogelijk.

Ook Ben kent aanbiedingen. UnitedConsumers houdt deze goed in de gaten, zodat u zo goedkoop mogelijk uit bent. Met behoud van kwaliteit natuurlijk. De mogelijkheden van een Ben abonnement zijn groot. Ga voor een Ben sim only abonnement of een Ben telefoon abonnement met GSM! Benieuwd welke smartphone het beste bij u past? Bij ons kunt u makkelijk smartphone vergelijken.