Contact
Mijn UnitedConsumers€ 264,95

Samung Galaxy A32 5G

Samsung vult haar A-lijn in januari 2021 aan met de Samsung Galaxy A32 5G. Dankzij deze budget smartphone kunt u betaalbaar kennismaken met het razendsnelle 5G netwerk! De Samsung Galaxy A32 5G is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, White, Blue en Violet.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A32 5G.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Samsung A32

Samsung Galaxy A32 5G specs

De Galaxy A32 is anders dan u gewend bent! En dit is al te zien aan de unieke kleine camera eilandjes achterop het toestel. Naast een uniek uiterlijk, is het toestel ook voorzien van uitstekende specs. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

Formaat

6,5 inch LCD-display

Camera

48 + 8 + 5 + 2 megapixel camera's

Accu

5.000 mAh en snelladen mogelijk

Processor

Vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning


Galaxy A32 5G: de plus- en minpunten

De Samsung A32 5G is een uitstekende budget smartphone, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de Samsung A32 5G?

 
5G ready.
 
Relatief zwaar toestel.
 
Topkwaliteit camera's.
 
Dualsim vervalt bij gebruik van microSD.
 
Een uitstekende accucapaciteit.
 
Schermresolutie is aardig laag - maar goed genoeg.

Samsung Galaxy A32 5G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A32 5G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy A32 5G. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Samsung Galaxy A32 5G

Is de Samsung Galaxy A32 5G toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen.

Samsung Galaxy A34 5G

Galaxy A34 5G

Bekijk toestel

Xiaomi Redmi Note 12

redmi note 12

Bekijk toestel

OPPO Find X5 5G

OPPO Find X5

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A32 5G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A32 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A32 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag