Contact
Mijn UnitedConsumers€ 358,95

Samung Galaxy A32 5G

Samsung vult haar A-lijn in januari 2021 aan met de Samsung Galaxy A32 5G. Dankzij deze budget smartphone kun je betaalbaar kennismaken met het razendsnelle 5G netwerk! De Samsung Galaxy A32 5G is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, White, Blue en Violet.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A32 5G.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Samsung A32

Samsung Galaxy A32 5G specs

De Galaxy A32 is anders dan je gewend bent! En dit is al te zien aan de unieke kleine camera eilandjes achterop het toestel. Naast een uniek uiterlijk, is het toestel ook voorzien van uitstekende specs. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

Formaat

6,5 inch LCD-display

Camera

48 + 8 + 5 + 2 megapixel camera's

Accu

5.000 mAh en snelladen mogelijk

Processor

Vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning


Galaxy A32 5G: de plus- en minpunten

De Samsung A32 5G is een uitstekende budget smartphone, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de Samsung A32 5G?

 
5G ready.
 
Relatief zwaar toestel.
 
Topkwaliteit camera's.
 
Dualsim vervalt bij gebruik van microSD.
 
Een uitstekende accucapaciteit.
 
Schermresolutie is aardig laag - maar goed genoeg.

Samsung Galaxy A32 5G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kun je de Samsung Galaxy A32 5G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat je voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vind je altijd een abonnement dat aansluit op je wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus je kunt direct aan de slag met je nieuwe Galaxy A32 5G. Wel zo fijn!


Samsung Galaxy A32 5G kopen: veelgestelde vragen

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de Samsung Galaxy A32 5G met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Samsung Galaxy A32 5G in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of je het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat je aan je telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor je uitgezocht wat je kunt doen als je een probleem met je toestel ervaart.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag