KPN abonnement verlengen

U kunt uw KPN abonnement verlengen vanaf vier maanden voordat uw huidige contract afloopt. Bij UnitedConsumers, in het kort UC, is het verlengen van een KPN abonnement heel eenvoudig. Er zijn twee mogelijkheden om uw abonnement te verlengen: u kiest voor een sim only of u kiest voor een verlenging met toestel. U behoudt uw eigen nummer en u betaalt geen aansluitkosten. Zo doen we dat.

KPN abonnement met toestel afsluiten

KPN abonnement verlengen met een nieuwe mobiele telefoon
Bij UC kunt u kiezen uit de nieuwste modellen. En het mooie is dat u deze telefoons bij de verlenging van uw KPN abonnement kunt krijgen. Het verlengen van uw KPN abonnement is heel makkelijk:

  • U kiest een telefoon uit.
  • U stelt zelf uw abonnement samen.
  • U vraagt bij UnitedConsumers de verlening aan.

Dit is het enige dat u hoeft te doen. UnitedConsumers regelt de rest. Met de aanmelding voor de verlenging wordt uw huidige abonnement automatisch omgezet. Het nieuwe KPN abonnement wordt overgezet naar uw oude simkaart. U ontvangt geen nieuwe simkaart.

Het KPN abonnement kunt u verlengen met de volgende telefoons:

Smartphone vergelijken

Verlengen met een KPN Sim Only
Als u mobiele telefoon nog prima werkt, kunt u ervoor kiezen om een KPN Sim Only te nemen. In plaats van het toestel ontvangt u korting op uw abonnement. U betaalt alleen voor de bel, sms of internetkosten en niet voor een toestel. Het verlengen met een KPN Sim Only gaat als volgt:

  • U kiest het aantal belminuten.
  • U kiest het aantal SMS berichten.
  • U kiest de hoeveelheid data in de internetbundel.
  • U vraagt bij UnitedConsumers de abonnementenverlenging aan.

U hoeft uw huidige abonnement niet op te zeggen. Met uw aanmelding voor de verlenging wordt het abonnement automatisch omgezet in een nieuw KPN abonnement. U behoudt uw eigen nummer en uw simkaart.

Sim Only abonnement KPN afsluiten