Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope telefoon kopen

Een goedkope telefoon kopen betekent niet dat u op kwaliteit in hoeft te leveren. Tegenwoordig zijn er namelijk veel voordelige smartphones op de markt te vinden met uitstekende specificaties.  

Door bijvoorbeeld te kiezen voor een ouder model, een refurbished smartphone of een goedkoper merk, koopt u de beste goedkope smartphone die perfect bij u past.

Bent u op zoek naar een goedkope smartphone zonder abonnement? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met de beste goedkope smartphones! 

Goedkope telefoon kopen


  • Makkelijk en snel telefoons vergelijken 
     
  • Ruim aanbod goedkope telefoons
     
  • Altijd voordelige abonnementen
     

Goedkope smartphone kopen

Voor wie op zoek is naar een goedkope smartphone, is het handig om te weten wat een smartphone nou zo goedkoop maakt. Vaak spelen de volgende factoren een belangrijke rol in de prijs van een goedkope smartphone:

Goedkope oudere telefoon

Ieder jaar brengen smartphonefabrikanten nieuwere modellen uit. En wanneer er nieuwere toestellen op de markt komen, is dit voordelig voor wie op zoek is naar een goede, maar goedkope smartphone. De oudere modellen worden hierdoor namelijk scherper geprijsd.

Eigenlijk is het dus zo; hoe ouder het model, des te goedkoper de telefoon. En voor de kwaliteit hoeft u het niet te laten. Tegenwoordig zijn ook oudere modellen namelijk technisch gezien prima in orde, waardoor u er nog jarenlang plezier van heeft!

Goedkope mobiel van een minder populair merk

Merken als Samsung en Apple steken veel geld in marketingcampagnes. Daarom zijn hun toestellen razend populair! Het nadeel hiervan is dat dit ook te merken is aan de prijs. Bekijk daarom eens naar het assortiment van wat minder bekende merken, zoals bijvoorbeeld OnePlus, Oppo of Xiaomi. Deze hebben namelijk vaak erg goede telefoon deals!

Goedkope telefoon met bescheiden specificaties

Een smartphonefabrikant kan er expres voor kiezen om een goedkoop model op de markt te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de Samsung A-serie. Door smartphones te ontwikkelen met een kunststof behuizing, eenvoudigere camera's en een iets langzamere processor, worden de productiekosten stukken lager. En dat merkt u aan de prijs!


Beste goedkope smartphone kopen

Wat de beste goedkope smartphone voor u is, bepaalt u zelf. Features die u van de duurdere smartphones kent, ziet u nu steeds vaker terug bij betaalbaardere smartphones. Genoeg redenen dus om voor een goedkope telefoon te kiezen! Kijk bijvoorbeeld eens naar één van de volgende drie toestellen: 

 

Beste goedkope smartphones


Goedkope smartphone met goedkoop abonnement

Wilt u graag een voordelig abonnement bij uw goedkope telefoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want naast losse toestellen, hebben wij ook scherp geprijsde abonnementen inclusief toestel en goedkope Sim Only abonnementen.  

Het is belangrijk om bij uw zoektocht rekening te houden met hoeveel u per maand belt, internet en sms't. Zo weet u zeker dat u een goedkoop abonnement kiest dat uitstekend bij u past en u nooit te veel betaalt! 

UnitedConsumers Mobiel


afbeelding Goedkoop abonnement + toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Losse goedkope telefoon kopen
> Bekijk aanbod


afbeelding Goedkoop abonnement Sim Only
> Bekijk aanbod