Een goedkoop abonnement aanvragen bij UnitedConsumers

Wilt u ook profiteren van hoge korting op uw telefoon abonnement? U kunt zich via UnitedConsumers gemakkelijk en snel aanmelden voor een abonnement met toestel of voor een sim only abonnement. Wilt u weten welk abonnement het beste bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig sim only vergelijken. Goed voor elkaar.

Gsm abonnement met smartphone aanvragen

Wilt u een nieuwe smartphone, dan gaat u voor een goedkoop gsm abonnement met toestel. Bij UnitedConsumers vindt u de nieuwste smartphones in combinatie met goedkope abonnementen. Wij leveren smartphones van de volgende merken:

Wanneer u het toestel van uw dromen heeft gevonden, kiest u een bijpassend abonnement. In een helder overzicht ziet u direct welke mobiele providers een abonnement bij het toestel van uw keuze aanbieden. Eventueel kunt u de bundels nog aanpassen. Zo vindt u zeker een gsm abonnement dat bij u en uw belgedrag past. Lees ook onze tips en adviezen voor een optimaal gebruik van uw mobiele telefoon.

Sim only abonnement aanvragen

Heeft u een telefoon die u nog een of twee jaar wilt gebruiken? Ga dan voor een goedkoop sim only abonnement. U krijgt alleen een simkaart thuisgestuurd.

Op de website van UnitedConsumers vindt u een sim only abonnement dat bij uw belgedrag past. Hierbij heeft de keuze uit de volgende goedkope abonnementen.

  • Sim only mobiel bellen
  • Sim only mobiel bellen en sms
  • Sim only mobiel internet, bellen en sms

Per abonnementsvorm wordt een groot aantal sim only abonnementen van verschillende mobiele providers aangeboden. In een duidelijk overzicht kunt u zien welk abonnement het meest geschikt is voor u. Eventueel kunt u aangeboden bundels naar wens aanpassen.

Offerte met een houdbaarheidsdatum

Na uw online aanvraag van een vrijblijvende offerte of uw bestelling ontvangt u van ons per e-mail de offerte van het abonnement, inclusief het contract met de mobiele provider. U bevestigt uw bestelling door de benodigde documentatie, vermeld op bijgaande brief, en het ondertekende contract op tijd terug te sturen naar UnitedConsumers. De vervaldatum wordt duidelijk op de offerte aangegeven.

Snel genieten van uw sim only of telefoon met abonnement

Zodra wij van u alle benodigde informatie ontvangen hebben, verwerken we uw gegevens en melden u aan bij de mobiele provider. Deze controleert of u contractsvrij bent en meldt u in het geval van nummerbehoud af bij uw huidige telefoon provider. We sturen uw nieuwe simkaart en eventuele telefoon zo spoedig mogelijk naar u toe. Zo kunt u snel genieten van uw goedkope sim only of abonnement met telefoon.

Heeft u zich aangemeld voor een mobiel abonnement, maar bedenkt u zich? Dan kunt u aanspraak maken op de wettelijke bedenktijd of zichttermijn van zeven werkdagen.