Telfort abonnement: eenvoud voor een goede prijs

Simpel, duidelijk en goedkoop. Dat zijn begrippen die voor Telfort opgaan. Deze mobiele provider is inmiddels uitgegroeid tot een aanbieder die alles op het gebied van internet, tv en telefonie heeft. Zo ook in de categorie mobiele abonnementen met toestel en sim only abonnementen.

Telfort: geschiedenis van goedkoop mobiel bellen

In 1996 wilde British Telecom (BT) graag uitbreiden in Europa. In Nederland kon dat, uit onverwachte hoek. De NS hadden een glasvezelnetwerk langs een groot deel van het spoor liggen en deden er weinig mee. Zo ontstond Telfort. In september 1998 bood de mobiele provider alleen nog GSM in de Randstad aan. Maar door een contract met Libertel kon een half jaar later heel Nederland mobiel bellen met een Telfort abonnement.

NS zag dat het goed was en verkocht in 2000 het aandeel in Telfort aan British Telecom. Toen ging het snel. Binnen een jaar had Telfort zijn landelijke dekking voor elkaar en stopte de overeenkomst met Libertel. Door overnames en contracten werd de naam Telfort in O2 gewijzigd, maar daar kwam snel een einde aan. Sinds oktober 2005 behoort Telfort tot KPN en maakt ze gebruik van het KPN netwerk. Goedkoop mobiel bellen over een betrouwbaar netwerk was het gevolg.

Waarom kies ik voor een Telfort abonnement?

Als u van eenvoud houdt. Maar ook als u van duidelijkheid houdt. Als u ‘gemiddeld’ bent of juist een beetje anders. Als u op zoek bent naar een simpel en goedkoop mobiel abonnement zonder al teveel poespas. Kortom, als u het op prijs stelt om heldere basisdiensten te verkrijgen tegen een scherp tarief. Bij UnitedConsumers vindt u vast een goedkoop abonnement dat bij u past. Ook benieuwd welk toestel bij uw voorkeur past? Bij ons kunt u eenvoudig smartphone vergelijken. Zo doen we dat.