Sim only onbeperkt bellen en internet

Een sim only abonnement met onbeperkt bellen en internet: dat is ideaal als u veel belt en internet op uw smartphone. U weet hierbij altijd precies hoeveel u maandelijks kwijt bent. Vooral bij zakelijke bellers is sim only onbeperkt een populaire abonnementsvorm.

Een sim only abonnement is de juiste keuze voor wie een simlockvrije smartphone heeft en boetevrij mag overstappen van provider. De kans is namelijk groot dat er een andere provider is met een voordelige aanbieding voor sim only met onbeperkt bellen en internet.

Onbeperkt Sim Only abonnement afsluiten

*Kies voor onbeperkt internet en onbeperkt bellen

Sim only onbeperkt

Een sim only onbeperkt abonnement is een abonnementsvorm waarbij u niet aan limieten bent gebonden. U kunt er onbeperkt mee bellen, dus u hoeft niet op het aantal belminuten te letten. Hetzelfde geldt voor het datagebruik: u mag er onbeperkt mee internetten, dus ook hier hoeft u niet op te letten.

Sim only onbeperkt internet

Veel providers bieden dataverkeer, maar beperken hierbij het aantal gigabytes dat u mag gebruiken. Bij het bereiken van de limiet gaat de snelheid drastisch omlaag of draait de provider de kraan helemaal dicht. Bij een sim only abonnement met onbeperkt internet gebeurt dat niet. Met zo’n abonnement geniet u van onbeperkt datagebruik.

Let er wel op dat het woord ‘onbeperkt’ niet helemaal klopt. Als abonnee stemt u in met de Fair Use Policy. Deze is opgesteld om te voorkomen dat u bijvoorbeeld dag en nacht films download. Bij normaal gebruik hoeft u zich daar geen zorgen om te maken en gedraagt uw sim only zich als een abonnement met onbeperkt internet.

Sim Only onbeperkt internet

*Kies voor 0 belminuten en onbeperkt internet

Sim only onbeperkt bellen

Dankzij nieuwe technologieën en toenemende concurrentie blijven de telefoontarieven maar dalen. Dat stelt providers in staat om nu sim only abonnementen met onbeperkt bellen aan te bieden. Hierbij zit u niet aan een beperkt aantal belminuten vast. Deze abonnementen bestaan er in varianten met een limiet op het datagebruik, maar er zijn ook sim only abonnementen met zowel onbeperkt bellen als onbeperkt internet.

Sim Only onbeperkt bellen

*Kies voor 0 MB en onbeperkt bellen