Waar bent u naar op zoek?

Sim Only onbeperkt bellen en internet

Sim Only onbeperkt bellen en internet; dat is ideaal voor iedereen die graag eindeloos surft op het internet óf urenlang wilt bellen met vrienden of familie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u belminuten of MB's tekort komt. Wel zo fijn!

Sim Only onbeperkt bellen en internet


Sim only onbeperkt bellen en internet

Wilt u profiteren van onbeperkt internet én onbeperkte belminuten? Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen en internet de uitkomst. Met een onbeperkt Sim Only abonnement hoeft u niet op te letten of u nog genoeg belminuten of MB's heeft, maar kunt u uw bundel eindeloos gebruiken.


Sim Only onbeperkt

Let er wel op dat het woord ‘onbeperkt’ zijn grenzen kent. Met een Sim Only onbeperkt abonnement heeft u namelijk te maken met de Fair Use Policy. Deze is opgesteld om te voorkomen dat u bijvoorbeeld dag en nacht films downloadt. Bij normaal gebruik hoeft u zich daar geen zorgen om te maken en gedraagt uw Sim Only zich als een abonnement met onbeperkt internet en onbeperkte belminuten.


Beste Sim Only onbeperkt abonnement

U doet er goed aan om Sim Only onbeperkt bellen en internet abonnementen met elkaar te vergelijken. Naast een voordelig termijnbedrag, wilt u natuurlijk ook goed internet hebben. Bekijk daarom van tevoren hoe goed de mobiele dekking van de provider in uw regio is. Het is namelijk wel zo fijn dat u geniet van razendsnel internet wanneer u een Sim Only onbeperkt abonnement afsluit.

Sim Only onbeperkt bellen en internet