Contact
Mijn UnitedConsumers€ 272,95

Motorola Edge 20

In juli 2021 bracht Motorola een verbeterde Edge-serie uit, waaronder het instapmodel de Motorola Edge 20. Motorola heeft met dit toestel extra uitgepakt wat betreft de camera's. Wilt u weten wat er nou zo goed is aan de camera's en wat de Motorola Edge 20 nog meer te bieden heeft? Wij vertellen het u!  

Wat zit er in de doos?

vink Motorola Edge 20
vink USB-kabel
vink Oplader

Motorola Edge 20

 

Motorola Edge 20 specs

Buiten een goede set camera's, heeft de Motorola Edge 20 een mooi OLED beeldscherm met een razendsnelle verversingssnelheid en een ijzersterke accu. Alles over de specificaties van de Motorola Edge 20 leest u hieronder!

Formaat

6,67 inch OLED scherm + 144 Hz schermsnelheid

Camera

Drie camera's aan de achterzijde

Netwerk

4.020 mAh batterij met snelladen

Processor

128GB opslag en 8GB werkgeheugen


Waarom de Motorola Edge 20 wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Motorola Edge 20 te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Motorola Edge 20. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u in één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Motorola Edge 20 perfect bij u?

U bent een fotograaf in hart en nieren en wilt iedere gebeurtenis onmiddellijk kunnen vastleggen. Dan bent u op de juiste pagina beland! De Motorola Edge 20 heeft een hoofdcamera met maar liefst 108 megapixel. Hiermee maakt u de allerscherpste foto's! Met 60 frames per seconde maakt u bovendien de mooiste 4k films! En wat denkt u van slow motion films maken? Niks is te gek voor de camera's van de Motorola Edge 20!

Wilt u altijd bereikbaar zijn? Kies dan voor de Motorola Edge 20! Dit toestel heeft een batterij die tot wel 2 dagen meegaat. Bovendien is het toestel razendsnel weer opgeladen. Liever geen traag internet? Geen probleem! De Motorola Edge 20 is namelijk helemaal 5G-ready! Vergeet bovendien haperende beelden, want de Motorola Edge 20 heeft een verversingssnelheid van 144Hz, waarmee u altijd verzekerd bent van vloeiend bewegende beelden. Wat wilt u nog meer?   

Ik wil de Motorola Edge 20 kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Motorola Edge 20 is een uitstekend toestel, maar misschien bent u toch op zoek naar iets anders. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Motorola alternatieven


Motorola Edge 20 kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Motorola Edge 20 als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben

*Vul de Motorola Edge 20 in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Motorola Edge 20

Is de Motorola Edge 20 toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Motorola Edge 20 kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Motorola Edge 20 kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Motorola Edge 20 aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Motorola Edge 20 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Motorola Edge 20 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag