€ 222,95
Top

Oppo A73 5G

De Chinese fabrikant Oppo bracht in december 2020 de Oppo A73 5G uit. Wilt u graag een betaalbare smartphone, die bovendien 5G ready is? Dan is de Oppo A73 5G echt iets voor u! De Oppo A73 5G is verkrijgbaar in de kleuren Navy Zwart en Neon. 

Wat zit er in de doos?

vink Oppo A73 5G.
vink Oplader en USB-kabel.
vink Oordopjes.

A73

Oppo A73 5G specs

Naast dat de Oppo A73 5G ready is, is het toestel van allerlei gemakken voorzien, zoals een ijzersterke processor en voldoende werkgeheugen. Wij zetten de specs van de Oppo A73 voor u op een rij:

Formaat

6,5 inch LCD-scherm met 90Hz refresh rate

Camera

16 + 8 + 2 megapixel camera's 

Accu

4.040 mAh accu met snelladen

Processor

MediaTek Dimensity 720 processor


Oppo A73 5G: de plus- en minpunten

Een Oppo A73 kopen is een goed idee! Maar voor u uw beslissing maakt, wilt u natuurlijk even de voor- en nadelen naast elkaar leggen. Wij helpen u hierbij: 

 
Toestel is 5G ready.
 
Software is vaak even wennen.
 
Prima voor het kijken van video's, films en series.
 
Camera's hebben niet heel veel pixels.
 
Veel opslaggeheugen dat uit te breiden is met een microSD. 
 
Telefoon is helaas niet water- en stofdicht.  


Oppo A73 5G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Oppo A73 5G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Oppo A73 5G. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Oppo A73 5G

Is de Oppo A73 5G kopen toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Samsung Galaxy A40

A40

Bekijk toestel

Samsung Galaxy M21

Galaxy M21

Bekijk toestel 

Xiaomi Mi 10 Lite

10 lite

Bekijk toestel 

 

Oppo A73 5G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A73 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A73 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven