Contact
Mijn UnitedConsumers€ 241,95
Top

Oppo A74 4G kopen

In het voorjaar van 2021 introduceerde Oppo een nieuwe voordelige smartphone, met hartstikke leuke features, genaamd de Oppo A74 4G. Dit toestel heeft een prachtig beeldscherm en een grote batterij. Wij vertellen u wat de Oppo A74 4G allemaal nog meer in zijn mars heeft!

Wat zit er in de doos?

vink Oppo A74 4G
vink USB-kabel
vink Oplader

Oppo A74 4g

Oppo A74 4G specs

De Oppo A74 ondersteunt geen 5G, maar dat doet zijn broertje de Oppo A74 5G wel! Dat wil niet zeggen dat de Oppo A74 4G geen goede smartphone is. Bekijk hieronder alle specs:

Formaat

6,43 inch AMOLED display + 60 Hz schermsnelheid

Camera

3 camera's aan de achterzijde

Netwerk

5.000 mAh megabatterij met snelladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 662 + 6GB werkgeheugen


Waarom de Oppo A74 4G wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Oppo A74 4G te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Oppo A74 4G. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Oppo A74 4G perfect bij u?

Zoekt u een krachtige telefoon? Dan is de Oppo A74 4G de perfecte smartphone voor u! Het toestel heeft een forse accu, een sterke chip, 128GB opslag en 6GB werkgeheugen. Met de Oppo A74 4G kunt u daarom moeiteloos voor een langere periode de meest zware apps en games draaien. 

Bent u een echte fotograaf in hart en nieren? Dan hebben wij goed nieuws. De Oppo A74 4G heeft namelijk een prachtige set camera's. Met de 48 megapixel hoofdcamera maakt u schitterende foto's. Uw filmpjes zien er bovendien altijd scherp uit, omdat het toestel is voorzien van elektrische beeldstabilisatie. Ook maakt u met de dieptesensor mooie portretfoto's met wazige achtergronden. Met de macrolens maakt u foto's van de allerkleinste dingetjes.  

Ik wil de Oppo A74 4G kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De Oppo A74 4G is een uitstekend toestel, maar misschien bent u toch toe aan 5G? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Oppo A74 5G. Of misschien wilt u gewoon even kijken wat Oppo allemaal te bieden heeft. Bekijk daarom ons Oppo assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Oppo alternatieven


Oppo A74 4G kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Oppo A74 4G als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Oppo A74 4G in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Oppo A74 4G

Is de Oppo A74 4G toch niets voor u? Geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Oppo A74 4G kopen: veelgestelde vragen

 

Wilt u de Oppo A74 4G kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Oppo A74 4G aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo A74 4G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo A74 4G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven