Contact
Mijn UnitedConsumers
Oppo Find X3 Neo

Oppo Find X3 Neo

In maart 2021 bracht Oppo een toestel uit met hele mooie specs, genaamd de Oppo Find X3 Neo. Zo heeft het toestel onder andere ontzettend veel geheugen, een prachtig beeldscherm en hartstikke goede camera's. Ook mooi is dat het toestel 5G ready is. Bent u benieuwd wat de Oppo Find X3 Neo allemaal te bieden heeft? Wij vertellen u graag meer!

Wat zit er in de doos?

vink Oppo Find X3 Neo
vink Oordopjes
vink Oplader en USB-kabel

Oppo Find X3 Neo

 

Oppo Find X3 Neo specs

De Oppo Find X3 Neo heeft goede camera's, genoeg opslag en werkgeheugen én biedt 5G-ondersteuning. Onderstaande specs vertellen u nog veel meer over de Oppo Find X3 Neo!

Formaat

6,55 inch AMOLED display + 90Hz schermsnelheid

Camera

4 uitstekende camera's aan de achterzijde

Netwerk

4.500 mAh batterij met snellaadfunctie

Processor

256GB opslagcapaciteit en 12GB werkgeheugen


Waarom de Oppo Find X3 Neo wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Oppo Find X3 Neo te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Oppo Find X3 Neo. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of deze smartphone wel of niet bij u past.

Wanneer past de Oppo Find X3 Neo perfect bij u?

U wilt graag alles hebben; een groot geheugen, een fantastisch mooi scherm, een lange accuduur en een set goede camera's. Goed nieuws! U bent op de juiste pagina beland. De Oppo Find X3 Neo is namelijk een echte alleskunner.

Met een groot AMOLED beeldscherm, en een verversingssnelheid van 90Hz, bent u verzekerd van mooie, vloeiende bewegende beelden. En zwart is ook echt zwart. Daarnaast kunt u met een accu van 4.500 mAh heel de dag vooruit. Is de accu leeg? Dan is het accu razendsnel opgeladen. U kunt ook gebruikmaken van draadloos opladen.

Bovendien kunt u met de 4 camera's aan de achterzijde de allermooiste kiekjes maken. Met de Oppo Find X3 Neo hoeft u bovendien nooit foto's weg te gooien, want met een geheugen van 256GB moet u echt uw best doen om de opslag vol te krijgen. Een werkgeheugen van 12GB zorgt ervoor dat het toestel razendsnel is en de zwaarste apps aan kan. Klinkt goed, toch?  

Ja, ik wil de Oppo Find X3 Neo kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Zoals gezegd heeft de Oppo Find X3 Neo hartstikke mooie specs. Bent u toch op zoek naar iets anders? Neem dan eens een kijkje in ons Oppo assortiment! Er is voor ieder wat wils. 

Oppo alternatieven


Oppo Find X3 Neo kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Oppo Find X3 Neo als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Oppo Find X3 Neo in als toestel naar keuze


Alternatieven voor de Oppo Find X3 Neo

Is de Oppo Find X3 Neo toch niets voor u? Geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Oppo Find X3 Neo kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Oppo Find 3X Neo kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Oppo Find 3X Neo aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Oppo Find 3X Neo met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Oppo Find 3X Neo in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag