Autoverzekering voor uw Bentley

Een autoverzekering afsluiten voor uw Bentley kan eenvoudig online bij UnitedConsumers. Vul de Premie-Check in om uw autoverzekering te vergelijken en de goedkoopste dekking te kiezen. De premie van de autoverzekering wordt berekend aan de hand van het automerk van de auto van de verzekeringnemer.
Geen stapels papierwerk meer, maar gewoon vanuit uw luie stoel. Met een paar klikken is het geregeld.

Bentley

Bentley Motors Limited is een Britse autofabrikant. Bentley staat voornamelijk bekend om haar luxe auto’s en sportwagens. De roots van Bentley liggen in Engeland, 1919. Het automerk werd vooral bekend om haar deelname aan de 24 uur race Le Mans. In 1998 werd Bentley onderdeel van de Volkswagen Group.

Bijna de snelste vierpersonenauto ter wereld

De Bentley Continental GT is op de Ferrari 612 Scaglietti na de snelste vierpersonenauto ter wereld. Dit model kost slechts € 200.000,- en ligt voor sommige mensen niet heel ver buiten handbereik.

Extra korting

Bij UnitedConsumers kunt u eenvoudig en snel een goedkope autoverzekering afsluiten. Maar dat is nog lang niet alles. Naast uw lage premie krijgt u ook nog eens 5% extra groepskorting op uw autoverzekering. Deze korting spaart u automatisch in uw persoonlijk tegoed. U kunt dit bijhouden met Mijn UnitedConsumers.

Wilt u de korting uit laten keren? Geef dit dan aan in uw account. Wij zullen het bespaartegoed op uw bankrekening storten. Daar heeft u iets aan.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>