Autoverzekering voor uw Daihatsu

U kunt nu eenvoudig online een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Daihatsu. Vul de Premie-Check in en start met autoverzekeringen vergelijken. De premie van de autoverzekering wordt onder andere berekend aan de hand van het automerk van de auto van de verzekeringnemer. Wij laten de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Daihatsu

Daihatsu is een Japans automerk, vooral bekend om zijn kleine en compacte stadsauto’s. Het grootste deel van de auto’s wordt geproduceerd door Toyota. Tegenwoordig is Daihatsu voor 51% van Toyota.

In 1907 werd Hatsudoki Seizo Corporation opgericht. Na de Eerste Wereldoorlog kreeg Hatsodoki de opdracht van de regering om een vrachtwagen te maken. Helaas kwam het nooit verder dan een prototype, maar wel was de basis voor het produceren van een lijn dieselmotoren gelegd.

In 1951 wed Hatsudoki omgedoopt naar Daihatsu Motor Company. Drie jaar later werd de 100.000e Daihatsu geproduceerd. In 1967 ontstond er een samenwerkingsverband met Toyota en in 1999 kocht Toyota 51% van de aandelen van Daihatsu. Daihatsu werd toegevoed aan de Toyota Motor Corporation. Vanaf 2013 is Daihatsu gestopt met het verkopen van auto’s in Europa.

Extra korting op uw autoverzekering

Als u een autoverzekering afsluit bij UnitedConsumers krijgt u altijd 5% extra groepskorting dankzij het consumentencollectief. Wij kopen groot in en kunnen daardoor voordelige premies verkopen met korting. De korting op uw premie wordt niet automatisch verrekend op uw factuur, maar spaart u in een tegoed. Dit tegoed kunt u altijd en overal bijhouden.

U kunt dit kortingstegoed laten uitkeren wanneer u dat wilt. Dat geeft u gemakkelijk aan in uw persoonlijke account. Wij storten het tegoed gewoon in euro’s op uw bankrekening. Dat is wat we doen.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>