Autoverzekering Ferrari

Een autoverzekering afsluiten voor uw Ferrari kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering. U kunt uw autoverzekering vergelijken om de juiste keuze te maken.

Ferrari

Het automerk Ferrari heeft zijn roots in1929, toen Enzo Ferrari het raceteam Scuderia Ferrari oprichtte. In 1947 werden er voor het eerst auto’s voor straatgebruik worden geproduceerd onder de naam Ferrari S.p.A. Sinds 1969 is Fiat voor 90% aandeelhouder in Ferrari.

Enzo Ferrari begon als coureur bij Alfa Romeo in 1923. Daar richtte hij de vereniging Scuderia Ferrari op. In 1939 stopte de samenwerking met Alfa Romeo en ze spraken af dat de naam ‘Ferrari’ 37 jaar lang niet gebruikt mocht worden in combinatie met racen of racewagens. In 1945 begonnen ze eindelijk met het ontwerp van de eerste echte Ferrari en in 1947 werd de Ferrari 125 S geïntroduceerd.

Ferrari wordt geassocieerd met de Formule 1. Vanaf het eerste jaar van de Formule 1 (in 1950) was Ferrari al van de partij. In 1951 wonnen ze hun eerste grote prijs en in 1952 werden ze wereldkampioen.

Autoverzekering voor uw Ferrari bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer  vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>