Autoverzekering Jeep

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Jeep kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Jeep

Het automerk Jeep kent verschillende verhalen over het ontstaan. Jeep is van Amerikaanse bodem en wordt gezien als het icoon van de Amerikaanse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is nog niet precies duidelijk hoe Jeep aan zijn naam komt. Er zijn drie verhalen bekend:

  • Het is een vroeg prototype van Ford. De G zou staan voor Government en de P een code voor de afmeting van de wielbasis.
  • Jeep zou verwijzen naar een personage uit de Popeye stripverhalen; Eugene the Jeep.
  • Jeep zou afgeleid zijn van het Engelse G.P. (general purpose).

De Tweede Wereldoorlog zorgde voor een grote behoefte aan Jeeps. In samenwerking met Ford zijn er tijdens de oorlog ruim 500.000 Jeeps geproduceerd. Vanaf 1955 werd de Jeep ook in Nederland geproduceerd.

Autoverzekering voor uw Jeep bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>