Autoverzekering Nissan

Een autoverzekering afsluiten voor uw Nissan kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check. U kunt uw autoverzekering vergelijken om te zien hoeveel u kunt besparen.

Nissan

Het automerk Nissan is na Toyota een van de grotere autofabrikanten van Japan. In 1911 werd Nissan opgericht. In de jaren ’90 kwam het autobedrijf in de financiële problemen. Renault werd eind 1999 grootaandeelhouder en besloot de Nissan Skyline productie te stoppen.

Sinds 1996 is Nissan al flink aan het innoveren met brandstofceltechnologie. In 2002 testten ze hun hybride auto op de openbare wegen in Japan. In 2010 kwam de eerste elektrische auto van Nissan op de markt: de Leaf. Deze auto heeft geen verbrandingsmotor en stoot dus geen CO² uit.

Autoverzekering voor uw Nissan bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer  vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>