Autoverzekering voor uw Renault

Een goedkope autoverzekering afsluiten voor uw Renault kan bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check om te zien hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Autoverzekering met korting

Renault

Het Franse automerk Renault fabriceert personenauto’s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het automerk Renault is ontstaan uit een weddenschap in 1989. De gebroeders Renault richten in 1899 het bedrijf Renault Frères op. In 1911 vertrekt een van de broers naar de Verenigde Staten om Ford te bekijken, het automerk dat razend populair werd in Europa. Daar ontmoet hij Henry Ford en hij besluit om Renault tot een van de grootste industriële concers van Frankrijk te maken. Momenteel behoort Renault tot de top 5 automerken.

Autoverzekering voor uw Renault bij UnitedConsumers

Uw autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u als verzekeringnemer  vele voordelen op. Naast de lage premie profiteert u ook nog eens van:

  • Extra groepskorting van 5%.
  • Uitstekende en snelle service.
  • Onafhankelijke autoverzekeringen vergelijken.
  • Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar.

Extra groepskorting van 5%

Alleen bij UnitedConsumers krijgt u extra groepskorting. Dankzij het consumentencollectief kunnen we niet alleen goedkope autoverzekeringen aanbieden maar ook nog eens 5% extra korting geven. Deze korting wordt niet direct berekend op uw factuur, maar spaart u in een persoonlijk tegoed. Uw korting kan oplopen tot wel € 175,00 per jaar en u kunt het bedrag uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Zo doen we dat.

Uitstekende en snelle service

De bekroonde klantenservice staat iedere dag klaar om u van dienst te zijn. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden en als u ons belt, bent u meteen aan de beurt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Door de Premie-Check te doen kunt u onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken. Door het ruimte aanbod van autoverzekeringen kunnen we ruim honderd polissen vergelijken. We laten u natuurlijk alleen de goedkoopste autoverzekeringen zien die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Betrouwbare tussenpersoon met de verzekeraar

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon met de autoverzekeraar. Heeft u een probleem, een vraag, of wilt u schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>