AEGON herstelbedrijven

Als u een autoverzekering heeft afgesloten, krijgt u bij materiële schade te maken met herstelbedrijven. AEGON herstelbedrijven stelt verschillende herstelbedrijven beschikbaar. Ook bij een goedkope autoverzekering van UnitedConsumers.

Heeft u schade aan uw auto? Als u een autoverzekering van AEGON heeft afgesloten, is het verstandig om de schade bij een van de herstelbedrijven van AEGON te laten repareren. Wanneer u geen gebruik maakt van een van de herstelbedrijven van AEGON kan uw eigen risico verhoogd worden met €500,00. En dat is natuurlijk een ongewenste kostenpost.

Daarom adviseren wij u als AEGON verzekerde altijd gebruik te maken van een van de herstelbedrijven van AEGON. Bij sommige verzekeringen van AEGON levert dit zelfs een verlaging van eigen risico op. Dit kunt u terugvinden in uw polis.

De herstelbedrijven die aangesloten zijn bij AEGON kunt u vinden op de website van AEGON herstelbedrijven.

Geen AEGON autoverzekering?

Verzekeringnemers van andere autoverzekeraars kunnen ook terecht bij de volgende herstelbedrijven. Raadpleeg hiervoor uw polis.

Topherstel
Schadegarant
ASN geselecteerde herstelbedrijven
Achmea geselecteerde herstelbedrijven

Ruitschade

Kwik-Fit
Carglass
Autotaalglas

Schade?

Schade lijkt altijd een gedoe. Maak het uzelf gemakkelijk! Zorg ervoor dat u altijd een schadeformulier bij zich heeft om de schade zo snel mogelijk op te laten nemen door ons. Stuur dit ondertekende formulier zo snel mogelijk op, dan helpen wij u weer op weg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Autoverzekeringen vergelijken

Sluit nu een voordelige autoverzekering af bij UnitedConsumers. Doe de Premie-Check en start met autoverzekeringen vergelijken. Wij laten u de goedkoopste opties zien en u kiest zelf de dekking die het beste bij u past. Bovendien krijgt u nog eens 5% extra groepskorting bovenop uw lage premie. Goed voor elkaar.

Alles over autoverzekeringen >>