AEGON herstelbedrijven

Als u een autoverzekering heeft afgesloten, krijgt u bij materiële schade te maken met herstelbedrijven. AEGON herstelbedrijven stelt verschillende herstelbedrijven beschikbaar. Ook bij een goedkope autoverzekering van UnitedConsumers.

Heeft u schade aan uw auto? Als u een autoverzekering van AEGON heeft afgesloten, is het verstandig om de schade bij een van de herstelbedrijven van AEGON te laten repareren. Wanneer u geen gebruik maakt van een van de herstelbedrijven van AEGON kan uw eigen risico verhoogd worden met €500,00. En dat is natuurlijk een ongewenste kostenpost.

Daarom adviseren wij u als AEGON verzekerde altijd gebruik te maken van een van de herstelbedrijven van AEGON. Bij sommige verzekeringen van AEGON levert dit zelfs een verlaging van eigen risico op. Dit kunt u terugvinden in uw polis.

De herstelbedrijven die aangesloten zijn bij AEGON kunt u vinden op de website van AEGON herstelbedrijven.

Schade?

Schade lijkt altijd een gedoe. Maak het uzelf gemakkelijk! Zorg ervoor dat u altijd een schadeformulier bij zich heeft om de schade zo snel mogelijk op te laten nemen door ons. Stuur dit ondertekende formulier zo snel mogelijk op, dan helpen wij u weer op weg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.