€ 243,95
 • 6,3 inch touchscreen
 • Octa-core processor
 • Google Android 8.0 (Oreo)
 • 20-MP camera
 • Razendsnelle vingerafdrukscanner
 • Ondersteunt 4G internet

Huawei Mate 20 lite

Huawei Mate 20 Lite: magisch, slank en comfortabel

Voor deze middenklasser van Huawei krijgt u veel telefoon. Niet alleen krijgt u een snelle processor, genoeg werkgeheugen en opslag. U krijgt met de Huawei Mate 20 Lite ook een prachtig scherm met indrukwekkende kleurweergave en helderheid en een ultralange accuduur. En daar veegt deze telefoon concurrenten mee uit het veld. Deze telefoon snel in uw handen krijgen? De Huawei Mate 20 Lite kopen doet u het voordeligst via UnitedConsumers.

Belangrijkste specificaties

 • Dual camera op zowel voor- als achterkant: Voor selfies en vakantiefoto’s
 • 6,3” FHD+ FullView Display: Met magisch mooie kleurdiepte.
 • Octacore processor: Snel switchen en multitasken.
 • Android 8.0 Oreo: Ook de software up-to-date.
 • 64 GB opslag: En uitbreidbaar tot 256 GB

Slank, symmetrisch, comfortabel

De Huawei Mate 20 Lite ziet er duurder uit dan deze middenklasser is. Deze telefoon heeft een luxe uitstraling dankzij de slanke afwerking en de fijne symmetrie. Daarnaast ligt ie ook nog eens perfect in de hand en komt u, ondanks het grote scherm, overal prima bij. Daarnaast is de Huawei Mate 20 Lite te krijgen in een mooi donker zwart, excentriek blauw of luxueus goud.

Alles in beeld

De in totaal vier camera’s zorgen ervoor dat u elke situatie mooi kan vastleggen. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn namelijk twee camera’s te vinden. Aan de voorzijde is de Dual Camera te vinden in 2- en 24 megapixel. Uw selfies komen er supermooi uit dankzij het bokeh-effect. Wat betekent dat de achtergrond vaag wordt, zodat alle focus op u ligt. 

De achterzijde met 2- en 20 megapixel camera’s voegen al snel een professionele sfeer aan uw foto toe. Zelfs met tegenlicht zijn de foto’s indrukwekkend. Huawei is in 2018 dan ook op de kaart gezet als een van de beste merken als het gaat om telefooncamera’s. Ook slow motion filmen kan deze Huawei opperbest. Neem beelden op in 16x slow motion met wel 480 frames per seconde. Zo heeft u pas echt letterlijk alles in beeld. De geavanceerde functies van de camera op de Huawei Mate 20 Lite maken deze telefoon het dan ook helemaal waard.

Verrassende AI voor foto’s en meer

U heeft nu altijd een helpende hand tijdens het maken van foto’s. De AI in de Huawei Mate 20 verrast aangenaam door de lichtomstandigheden te analyseren en hierop de juiste scène toe te passen. De 2 megapixel lenzen op zowel de voor- als achterzijde van de telefoon zorgen voor een juiste dieptebepaling. Op die manier kan de AI uit 22 scènes de meest ideale modus voor u selecteren zodat u elk moment optimaal in beeld krijgt.

Ziet u iets wat u graag zou willen kopen, dan helpt ook daar de AI u bij. Met deze telefoon heeft u niet zomaar een telefoon, maar een heuse personal shopping assistant. Maak zo een foto of een scan van hetgeen u wil hebben en de AI doet de rest. Het zoekt namelijk automatisch op Amazon naar het meest passende product. Huawei brengt de toekomst dichtbij.

Huawei Mate 20 Lite kopen via UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers kunt u goedkoop een losse Huawei Mate 20 Lite bestellen. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan losse toestellen, maar ook als u een toestel met abonnement wilt. U kiest wat het beste bij u past, wij regelen de voordelige prijs. Goed voor elkaar.