Delta Lloyd autoverzekeringen

Delta Lloyd is ontstaan uit de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen die in 1807 in Amsterdam opgericht werd. Net zoals AEGON, een puur Hollandse verzekeringsmaatschappij. Door een jarenlange groei, samenwerking en fusies met diverse andere verzekeraars is de huidige Delta Lloyd Groep uitgegroeid tot een grote verzekeraar in de Benelux met ruim 6500 medewerkers.

Delta Lloyd bied allerlei soorten verzekeringen aan. Levensverzekeringen, pensioenen, schadeverzekeringen en zorgverzekeringen, voor zakelijke en particuliere klanten.

Autoverzekeringen Delta Lloyd

Delta Lloyd biedt via UnitedConsumers twee autoverzekeringen aan:

  • Personenauto particulier
  • Eco Polis

De Eco Polis is speciaal ontwikkeld voor bestuurders van energiezuinige personenauto’s met een A-label. Het is een huismerk van Voogd & Voogd in samenwerking met Delta Lloyd met voordelige polissen voor auto’s met energielabel A. Op deze manier willen zij samen de markt stimuleren om energiezuinige auto’s te rijden.

Delta Lloyd autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken

Heeft u een zuinige auto? Dan is de kans groot dat de Eco Polis aan u wordt geadviseerd door UnitedConsumers. Test het zelf en doe de Premie-Check. Met de Premie-Check kunt u eenvoudig uw autoverzekering vergelijken. Zo ziet u binnen enkele seconden welke autoverzekering het beste bij u en uw persoonlijke situatie past.

UnitedConsumers autoverzekeringen

Als u een autoverzekering bij UnitedConsumers afsluit, heeft u niet alleen een goedkope autoverzekering, maar bespaart u extra geld. U krijgt namelijk standaard 5% groepskorting op de premie van uw autoverzekering. Deze wordt niet direct verrekend op uw factuur, maar spaart u op in uw eigen UnitedConsumers account. Dit bedrag kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar en kunt u uit laten betalen wanneer u dat wenst.