Nationale-Nederlanden autoverzekeringen

Nationale-Nederlanden  is al ruim 150 jaar een begrip in de wereld van verzekeringen. Met ruim 5 miljoen klanten behoort Nationale Nederlanden tot de grootste verzekeraars van Nederland. Nationale Nederlanden is onderdeel van de ING Groep, wereldwijd actief. Pensioenen, levensverzekeringen, spaarproducten, hypotheken en schadeverzekeringen, u vindt het allemaal bij Nationale-Nederlanden.

De wortels van Nationale Nederlanden liggen in de 18e eeuw. Er werden toen veel fondsen opgericht om mensen te verzekeren tegen tegenspoed. Veel van deze kleine maatschappijen zijn in de loop van de 19e en 20e eeuw overgenomen en verenigd in Nationale-Nederlanden.

Autoverzekeringen vergelijken

Wilt u weten of de autoverzekering van Nationale Nederlanden bij u past? Doe dan de Premie-Check om alle UnitedConsumers autoverzekeringen te vergelijken. In een oogopslag ziet u welke autoverzekering voor u het beste en voordeligst is.

Vergelijk Nationale Nederlanden autoverzekeringen

Naast goedkope autoverzekeringen biedt UnitedConsumers iets extra’s. Op de premie van uw autoverzekering ontvangt u 5% extra groepskorting. Deze spaart u automatisch op in uw persoonlijke Mijn UnitedConsumers account. Deze korting kan oplopen tot wel € 150,00 per jaar. Wacht niet langer en doe de Premie-Check om de goedkoopste autoverzekeringen te vergelijken.