Tele2 abonnement

Een goed mobiel netwerk en toch betaalbare tarieven: bij Tele2 is het mogelijk. Deze van oorsprong Zweedse telecomprovider biedt aantrekkelijke abonnementen tegen een scherpe prijs. Of u nu op zoek bent naar een abonnement inclusief een nieuwe smartphone of juist kiest voor het gemak van Sim Only, het kan allemaal. Welk Tele2 abonnement past het beste bij u?

De verschillende Tele2 abonnementen

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Tele2 verschillende abonnementen. Op die manier kunt u het abonnement kiezen dat het beste bij u past. Bij UnitedConsumers kunt u de mogelijkheden eenvoudig met elkaar vergelijken en als u het juiste abonnement heeft gevonden, is afsluiten zo geregeld.

De looptijd van het abonnement

Zoals veel andere aanbieders van mobiele telefonie hanteert ook Tele2 een eenjarig en een tweejarig abonnement. De laatste is per maand iets voordeliger dan een abonnement van één jaar. Tele2 heeft daarnaast ook nog een andere abonnementsvorm die maandelijks opzegbaar is. Als u van flexibiliteit houdt, is dit wellicht iets voor u.

Belminuten en sms’jes

Iedere maand ontvangt u 200 belminuten en sms’jes bij een Tele2 abonnement. Hiermee belt u binnen Nederland en naar andere landen van de Europese Unie. Bent u echter iemand die veel gebruik maakt van de bel- en sms-bundel, dan kunt u ook kiezen voor onbeperkt bellen en sms’en. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over een limiet. 

Internet

Mobiel internet is vaak een belangrijke factor in de keuze van een mobiel abonnement. Tele2 heeft daarom verschillende mogelijkheden, zodat er ongetwijfeld een bundel is die aansluit op uw wensen. Zo kiest u voor een Tele2 abonnement met 1GB, 7GB, 20GB of onbeperkt internet

Tele2 abonnement met toestel vs. Tele2 Sim Only

Als u graag een mobiel abonnement inclusief toestel afsluit, heeft u bij Tele2 de keuze uit de nieuwste modellen. Uiteraard kunt u dit Tele2 abonnement met toestel helemaal aanpassen naar uw voorkeuren en datzelfde geldt voor een Tele2 Sim Only abonnement. Hierbij betaalt u enkel voor uw abonnement en worden er geen kosten voor een nieuwe smartphone in rekening gebracht.

Tele2 Abonnement met toestel Tele2 Sim Only
Keuze uit de nieuwste smartphones Geen telefoon inbegrepen
Keuze uit 4 verschillende bundels, aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en Keuze uit 4 verschillende bundels, aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en
Zelf uw maandelijkse prijs bepalen die u bijbetaalt voor uw toestel Geen extra maandelijkse kosten

Contractduur

U sluit uw Tele2 abonnement af voor 1 of 2 jaar. De voorwaarden van beide contractduren zijn hetzelfde, maar voor het tweejarige abonnement betaalt u iedere maand iets minder dan voor een abonnement van 1 jaar. Na het verlopen van de contractduur, kunt u het abonnement maandelijks opzeggen.

Heeft u echter liever al eerder de mogelijkheid om uw Tele2 abonnement te beëindigen? Dan is het goed om te weten dat u bij Tele2 ook voor een maandelijks opzegbaar abonnement kunt kiezen. Zo blijft u flexibel.

Onbeperkt bellen & sms’en

Een Tele2 bundel bestaat standaard uit 200 belminuten en sms’jes. Daarnaast heeft u ook de mogelijk om, voor een klein bedrag extra, voor onbeperkt bellen en sms’en te kiezen. Dan weet u zeker dat u nooit uw bundel overschrijdt en kunt u ongestoord blijven bellen en sms’en.

Onbeperkt internet

Bent u een grootgebruiker van mobiel internet op uw smartphone? Speel dan op safe en kies voor onbeperkt internet van Tele2. Het grote voordeel van deze Unlimited bundel is dat u binnen Nederland ook echt onbeperkt gebruik kunt maken van mobiel internet – hoe groot uw dataverbruik ook is