Contact
Mijn UnitedConsumers

Tele2 abonnement of Sim Only

Tele2: een goed mobiel netwerk met betaalbare tarieven. Deze van oorsprong Zweedse telecomprovider biedt aantrekkelijke abonnementen tegen een scherpe prijs. Of u nu op zoek bent naar een abonnement inclusief een nieuwe smartphone of juist kiest voor het gemak van Sim Only, het kan allemaal. Welk Tele2 abonnement past het beste bij u?

Tele2 abonnement

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Tele2 verschillende abonnementen aan. Op die manier kiest u altijd voor een Tele2 abonnement dat het beste bij u past. Bij UnitedConsumers kunt u de mogelijkheden eenvoudig met elkaar vergelijken. Heeft u het juiste Tele2 abonnement gevonden? Dan is afsluiten zo geregeld.

De looptijd van het Tele2 abonnement

Zoals veel andere aanbieders van mobiele telefonie, hanteert ook Tele2 een eenjarig en een tweejarig abonnement. Een tweejarig Tele2 abonnement is per maand iets voordeliger dan een Tele2 abonnement van één jaar. Tele2 heeft daarnaast ook nog een andere abonnementsvorm die maandelijks opzegbaar is. Als u van flexibiliteit houdt, dan is een abonnement van Tele2 iets voor u.

Belminuten en sms’jes

Iedere maand ontvangt u 200 belminuten en sms’jes bij een Tele2 abonnement. Hiermee belt u binnen Nederland en naar andere landen van de Europese Unie. Bent u echter iemand die veel van de bel- en sms-bundel gebruikt? Dan kunt u ook kiezen voor onbeperkt bellen en sms’en. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over een limiet. 

Internet

Mobiel internet is vaak een belangrijke factor in de keuze van een mobiel abonnement. Tele2 heeft daarom verschillende mogelijkheden, zodat er ongetwijfeld een bundel is die aansluit op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een Tele2 mobiel abonnement met 1GB, 7GB, 20GB of onbeperkt internet

Tele2 telefoon + abonnement vs. Tele2 Sim Only

Als u graag een Tele2 abonnement inclusief toestel afsluit, heeft u de keuze uit de nieuwste modellen. Uiteraard kunt u dit Tele2 abonnement met toestel helemaal aanpassen naar uw voorkeuren.

Hetzelfde geldt voor een Tele2 Sim Only abonnement. Hierbij betaalt u enkel voor uw abonnement en worden er geen kosten voor een nieuwe smartphone in rekening gebracht. 

Tele2 telefoon + abonnement Tele2 Sim Only
Keuze uit de nieuwste smartphones. Geen telefoon inbegrepen.
Zelf uw maandelijkse prijs bepalen die u betaalt voor uw toestel. Geen extra maandelijkse kosten. 
Keuze uit 4 verschillende bundels, aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en. Keuze uit 4 verschillende bundels, aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en.

Tele2 Onbeperkt bellen & sms’en

Een Tele2 bundel bestaat standaard uit 200 belminuten en sms’jes. Daarnaast heeft u ook de mogelijk om voor onbeperkt bellen en sms’en te kiezen. Dan weet u zeker dat u nooit uw bundel overschrijdt en kunt u ongestoord blijven bellen en sms’en.

Tele2 Onbeperkt internet

Maakt u veel gebruik van mobiel internet op uw smartphone? Speel dan op safe en kies voor onbeperkt internet van Tele2. Het grote voordeel van deze Unlimited bundel is dat u binnen Nederland ook echt onbeperkt gebruik kunt maken van mobiel internet – hoe groot uw dataverbruik ook is.