ChipWise Autoverzekering van UnitedConsumers

Kiest u voor een ChipWise Autoverzekering, dan kiest u voor een autoverzekering waarmee veilig rijden wordt beloond. Bespaar tot wel 35 procent op uw premie en krijg iedere maand duidelijk inzicht in uw rijgedrag. De ChipWise stekker verzamelt informatie over uw rijgedrag en uw auto. Op basis van deze informatie wordt uw beloning berekend.

ChipWise Autoverzekering voor iedereen?Een ChipWise Autoverzekering kan zowel voor ervaren bestuurders worden afgesloten als voor beginnende autorijders. Iedereen maakt evenveel kans op een beloning. Toont u aan een veilige chauffeur te zijn op de weg, dan krijgt u een beloning die past bij uw behaalde score. De beloning wordt uitbetaald in een maandelijkse premieteruggave.

Autoverzekeringen UnitedConsumersHeeft u interesse in een ChipWise Autoverzekering? Bij UnitedConsumers helpen wij u graag verder. Voor vragen, meer informatie of voor het afsluiten van een ChipWise autoverzekering kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of vult u het terugbelformulier in. U krijgt altijd en snel een deskundige medewerker aan de lijn.

UnitedConsumers Autoverzekering

Telefoon: 040 235 05 60
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 - 21.00 uur
  zaterdag 9.00 - 17.00 uur


Ook voor autoverzekeringen zonder ChipWise, maar wel met een zo laag mogelijke premie kunt u bij ons terecht. Bekijk en vergelijk de autoverzekeringen van UnitedConsumers en vind de goedkoopste autoverzekering die goed bij u past. Zo doen we dat.

Goedkope autoverzekeringen >>


Lees ook
ChipWise en uw privacy
Hoe werkt de ChipWise?
Uw ChipWise dashboard
Korting verdienen met ChipWise
Hoe installeert u de ChipWise stekker?
ChipWise: de stekker waarmee veilig rijden wordt beloond