ChipWise: de stekker waarmee veilig rijden wordt beloond

U betaalt iedere maand netjes uw autoverzekering. Dit bent u verplicht als auto-eigenaar. Maar u bent ook verzekerd voor het geval u onverhoopt een keer schade heeft. Toch rijdt u over het algemeen schadevrij, houdt u zich goed aan de snelheden en zijn verkeersovertredingen niet aan u besteed. In plaats van iedere maand uw volledige premie betalen is een beloning dan ook wel op zijn plaats. ChipWise maakt dit mogelijk. Bespaar tot wel 35 procent extra op uw premie in ruil voor goed rijgedrag.

Wat is ChipWise?

Een autoverzekering met ChipWise geeft u iedere maand een beloning in het geval u veilige kilometers heeft gemaakt. ChipWise is een stekker die u eenvoudig in uw auto plaatst. Via deze stekker wordt data met betrekking tot uw rijgedrag uit uw auto gelezen en verzameld. Voorbeelden hiervan zijn uw snelheid, de locatie van uw voertuig, optrekken en remmen, gewijzigde snelheid in bochten, het toerental en de stand van de kilometerteller. Deze data wordt om de twee minuten automatisch doorgestuurd naar een databank via een mobiele verbinding. De verzekeraar gebruikt deze data om te bepalen wat uw maandscore is en of deze score omgezet kan worden in een teruggave op uw premie. Uw beloning voor goed en veilig rijgedrag.

Data over uw rijgedrag

Data die via de ChipWise stekker wordt verzameld kunt u zelf inzien via uw persoonlijke dashboard. Hierin worden eveneens tips gegeven voor verbetering van uw rijstijl, mocht dat nodig zijn. Ook kunt u uw maandelijkse scores zien voor uw rijgedrag. Deze scores zijn opgedeeld in drie categorieën:

  • Groen: uw rijstijl was deze maand erg goed, u krijgt 35 procent van uw betaalde premie terug.
  • Oranje: U heeft deze maand goed gereden, maar let op verbeteringen. U krijgt 10 procent van uw betaalde premie terug.
  • Rood: uw rijstijl was deze maand niet goed genoeg, u krijgt helaas geen beloning.

ChipWise autoverzekering via UnitedConsumers

Bent u geïnteresseerd in een autoverzekering met ChipWise? Wij van UnitedConsumers helpen u graag verder. Heeft u vragen, zoekt u meer informatie of wilt u een autoverzekering met ChipWise afsluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons terugbelformulier in. U krijgt altijd en snel een deskundige medewerker aan de lijn.

UnitedConsumers Autoverzekering

Telefoon: 040 235 05 60
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 - 21.00 uur
  zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

Heeft u liever een autoverzekering zonder ChipWise, maar wel met een zo scherp mogelijke premie? Bekijk en vergelijk de autoverzekeringen van UnitedConsumers. Vind een goedkope autoverzekering die bij u past en sluit deze snel en eenvoudig af. Goed voor elkaar.

Ja, ik wil een goedkope autoverzekering

Noot: Als blijkt dat er in totaal toch meer schade is ontstaan dan op basis van de rijscores verwacht mocht worden, dan kan ChipWise de grenswaarden en de manier waarop de rijscore tot stand komt voor alle verzekerden wijzigen.

Lees ook
ChipWise en uw privacy
Hoe werkt de ChipWise?
Uw ChipWise dashboard
Korting verdienen met ChipWise
Hoe installeert u de ChipWise stekker?
ChipWise Autoverzekering van UnitedConsumers