Korting verdienen met ChipWise

Veilig rijden is altijd van belang. Zowel voor uzelf als voor andere weggebruikers. Met een ChipWise autoverzekering betekent veilig rijden ook nog eens extra verdienen. Heeft u veilige kilometers afgelegd? Een korting op uw maandelijkse autopremie is uw beloning. De ChipWise stekker houdt uw rijgedrag nauwkeurig in de gaten. Op basis van uw behaalde score wordt een korting toegekend. Hoe beter uw rijgedrag, hoe hoger uw korting is.

MaandscoreUw maandscore wordt berekend aan de hand van de verzamelde gegevens van de ChipWise stekker. Deze houdt bij waar op de weg u zich bevindt, hoe hard u rijdt, hoe vaak per 100 kilometer de maximale snelheid wordt overschreden en in welke mate u optrekt en remt. Deze informatie bepaalt grotendeels uw maandscore. Dit kunt u terugvinden in uw persoonlijke dashboard. Net als de verzamelde gegevens na iedere rit. Zo heeft u goed zicht op uw eigen rijgedrag en krijgt u, waar nodig, tips voor verbetering.

KortingDe scores die u iedere maand kunt verdienen zijn opgedeeld in drie categorieën: groen, oranje en rood. Welke kleur u aan het eind van de maand heeft gescoord, hangt af van het aantal behaalde punten.
 

Maandscores ChipWise - rood, oranje, groen

 • 80 t/m 100 punten: Groen
  U ontvangt een korting van 35 procent op uw premie.
  In het geval u groen scoort heeft u zich goed aan de verkeersregels gehouden, niet te hard geremd en vaak rustig opgetrokken. Uw rijgedrag wordt positief beloond.
   
 • 56 t/m 79 punten: Oranje
  U ontvangt een korting van 10 procent op uw premie.
  Bij een oranje score is uw rijgedrag voldoende, maar heeft ook ruimte voor verbeteringen. Tips kunt u terugvinden in uw persoonlijke dashboard.
   
 • 0 t/m 55 punten: Rood
  U ontvangt helaas geen korting op uw premie.
  Heeft u rood gescoord, dan is uw rijgedrag niet veilig genoeg. U heeft te veel snelheidsovertredingen gemaakt, te hard geremd of te snel opgetrokken. Om uzelf een bewuster en veiliger rijgedrag aan te meten kunt u in uw dashboard kijken voor advies.


Autoverzekeringen van UnitedConsumersBij UnitedConsumers kunt u ook terecht voor een goedkope autoverzekering zonder ChipWise. Wilt u een zo scherp mogelijke premie? Bekijk en vergelijk de autoverzekeringen van UnitedConsumers en vind de autoverzekering die bij u past. Goed voor elkaar.

Goedkope autoverzekeringen >>

Lees ook
ChipWise en uw privacy
Hoe werkt de ChipWise?
Uw ChipWise dashboard
Hoe installeert u de ChipWise stekker?
ChipWise Autoverzekering van UnitedConsumers
ChipWise: de stekker waarmee veilig rijden wordt beloond