Contact
Mijn UnitedConsumers€ 210,95
Top

Samsung Galaxy A02s

Samsung Galaxy A02s is een echte budget smartphone. Wat de Galaxy A02s kenmerkt is het scherm dat bijna net zo groot is als de gehele voorkant van het toestel! En voor de prijsklasse heeft de A02s enorm veel accucapaciteit, namelijk 5.000 mAh.

Uitgebreide productinformatie

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A02s
vink USB-kabel
vink Oplader

Samsung A02s

De beste Samsung Galaxy A02s specs

Formaat

Groot 6,5 inch LCD scherm
met extra dunne randen

Camera

Drie camera's
en HD kwaliteit video's

Accu

5.000 mAh batterij 
en is razendsnel opgeladen

Processor

32 GB opslag
uitbreidbaar met Micro-sd

Alle Samsung Galaxy A02s specs


Waarom wel of niet de Samsung Galaxy A02s kopen?

Overweegt u de Galaxy A02s te kopen? Wij zetten voor u op een rij waarom de Galaxy A02s kopen een hele verstandige keuze is - of juist niet! 

Samsung Galaxy A02s wel kopen als: Samsung Galaxy A02s niet kopen als:
 
U op zoek bent naar een goedkope 'basis' smartphone
 
U vaak zware games speelt
 
U heel de dag op pad wilt kunnen, zonder de angst dat de accu leeg is
 
U graag professioneel ogende foto's maakt met uw smartphone
 
U houdt van een simpel design, maar wel het liefst met een groot scherm
 
U graag de meest geavanceerde technologie tot uw beschikking heeft

Samsung Galaxy A02s kopen


Samsung Galaxy A02s kopen met abonnement

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A02s kopen in combinatie met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! Welke provider heeft uw voorkeur?

KPN
T-Mobile
Tele2

*vul de Samsung Galaxy A02s in als toestel naar keuze


Samsung Galaxy A02s kopen als los toestel

Uiteraard kunt u bij ons de Samsung Galaxy A02s kopen als los toestel. Want heeft u al een voordelig Sim Only abonnement? Dan is de Galaxy A02s kopen als los toestel een heel goed idee. Omdat u niet vast zit aan toestelkosten, bent u zo gegarandeerd van de beste deal!

Samsung Galaxy A02s los kopen


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S02s

Is de Samsung Galaxy A02s toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want UnitedConsumers heeft een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod, en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

 

Samsung Galaxy A02s kopen

Veelgestelde vragen Samsung Galaxy A02s kopen bij UC


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A02s met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A02s in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag


Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A02s

Met de Samsung Galaxy A02s kunt u helaas niet gebruikmaken van het 5G-netwerk.

Mits er voldoende voorraad is, dan is de Samsung Galaxy A02s verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.
Het formaat van de Samsung Galaxy A02s is 164,2 mm x 75,9 mm x 9,1 mm en het toestel weegt 196 gram.
De Galaxy A02s is voorzien van gezichtsherkenning. Het toestel maakt geen gebruik van een vingerafdruk-identiteitssensor.

Samsung Galaxy A02s kopen

Terug naar boven