Contact
Mijn UnitedConsumers
Samsung Galaxy A10

Samsung A10 kopen

De Samsung A10 is op 27 april 2019 gelanceerd. Het elegante design en de uitstekende specificaties doen u denken aan een high-end model, maar de Samsung A10 is toch echt een budget smartphone! De Galaxy A10 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood of blauw.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A10.
vink Oplader.
vink USB-kabel.

Samsung Galaxy A10

Samsung A10 specs

De glanzende plastic finish van de Samsung Galaxy A10 is stijlvol en praktisch. Op het grote Infinity-V beeldscherm ziet u elk detail en worden kleuren mooi weergegeven. Kortom; de Samsung A10 heeft een aantal mooie specs, tegen een goede prijs.

Formaat

6,2 inch LCD display

Camera

Twee camera's

Accu

Geschikt voor snelladen

Processor

Samsung Exynos 7 Octa Core chip


Samsung A10: de plus- en minpunten

Dat Samsung goede toestellen uitbrengt, is een feit. Maar of de Samsung Galaxy A10 iets voor u is, is uw persoonlijke keuze. Wij helpen u door de plus- en minpunten op een rijtje te zetten:

 
Goed geprijsd.
 
LCD beeldscherm
 
Dual sim mogelijk.
 
Kwaliteit camera kan beter.
 
Geheugen uitbreidbaar tot 512GB.
 
Kan niet draadloos opalden.

Samsung A10 kopen met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung A10 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Samsung A10. Wel zo fijn!


 

Alternatieven voor de Samsung Galaxy A10

Is de Samsung Galaxy A10 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Sansung A21s

samsung a21s

Bekijk toestel

Samsung Galaxy M21

Samsung Galaxy M21

Bekijk toestel

OnePlus 8 Pro

Samsung Galaxy A20e

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A10 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A10 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A10 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven