€ 389,95
Top

Samsung Galaxy A50 met abonnement

Bent u op zoek naar een smartphone met een uitstekende set camera's? Dan is de Samsung Galaxy A50 iets voor u! De specificaties van deze smartphone laten zien dat een hoogwaardige smartphone voor een voordelige prijs aan te schaffen is. De Samsung A50 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en roze.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy A50.
vink USB-kabel.
vink Oplader.

A50

Samsung Galaxy A50 specs

De Galaxy A50 behoort tot de A-lijn van Samsung. Hoewel de A-lijn toestellen altijd nét minder hoog scoren dan de S-lijn van Samsung, weten de toestellen altijd nog indruk te maken. Wij zetten de beste specs van de Samsung Galaxy A50 voor u op een rij:

Formaat

6,4 inch Super Amoled display

Camera

Drie camera's 25 + 5 + 8 megapixel

Accu

4000 mAh batterij + snelladen

Processor

Samsung Exynos chip met Android 9.0 (Pie)


Samsung Galaxy A50: de plus- en minpunten

Hoewel de Samsung Galaxy A50 voorzien is van uitstekende specificaties, wilt u waarschijnlijk ook weten wat de minpunten zijn. Wij zetten de voor- en nadelen van de Galaxy A50 voor u op een rij:

 
On-screen vingerafdrukscanner.
 
Kunststof behuizing.
 
Hoogwaardig display.
 
Speakers kunnen beter.
 
Uitstekende batterij.
 
Telefoon voelt niet stevig aan.

Samsung Galaxy A50 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy A50 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Samsung Galaxy A50. Wel zo fijn!


Verschil Samsung Galaxy A50 en Huawei P30 Lite

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de Galaxy A50 en de Huawei P30 Lite? Wij hebben het voor u uitgezocht:

Verschil A50 en P30 Lite


Alternatieven voor de Samsung A50

Bent u toch niet helemaal overtuigd of de Samsung A50 iets is voor u? Bekijk dan de drie voorgestelde alternatieven:

Huawei P30 Lite

huawei p30 lite

Bekijk toestel

Nokia 6.2

Nokia 6.2

Bekijk toestel

Samsung Galaxy A40

samsung galaxy a40

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy A50 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy A50 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy A50 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven