Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite

Met de lancering van de S10 Lite heeft Samsung inmiddels een vierde uitvoering van de populaire S10-lijn uitgebracht. In veel opzichten lijkt de Samsung S10 Lite op de andere modellen, maar deze smartphone blinkt uit op het gebied van batterijduur en de kwaliteit van de camera's..

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S10 Lite.
vink Telefoonoplader.
vink USB-kabel.
vink Oordopjes.

Note 10 lite

Samsung Galaxy S10 Lite specs

De specificaties liegen er niet om: de Samsung Galaxy S10 Lite - verkrijgbaar in de kleuren: blauw, wit en zwart - is een smartphone waar u niet omheen kunt. De S10 Lite heeft biometrische beveiliging in de vorm van een vingerafdrukscanner, zodat uw gegevens beschermd blijven. Ook heeft de Samsung S10 Lite een snelle processor met een snelheid van 2,8GHz. Met deze krachtpatser komt u probleemloos uw dag door!

Formaat

6,7 inch Super-AMOLED display

Camera

Driedubbele camera's achter

Accu

4.500 mAh accu met snelladenfunctie

Processor

Qualcomm Snapdragon 855 Octa Core chip


Voordelen en nadelen Galaxy S10 Lite

U wilt natuurlijk de juiste beslissing nemen, en dat doet u het beste door de voor- en nadelen van het toestel naast elkaar te zetten. Wij helpen u een handje: 

Pluspunten S10 Lite Minpunten S10 Lite
 
4K-kwaliteit video's.
 
Niet draadloos oplaadbaar.
 
Snelladen is mogelijk.
 
Dunne plastic achterkant.
 
Stof- en waterdicht (IP68).
 
Nachtmodus kan beter.
 
34 megapixel selfiecamera.
 
Resolutie valt tegen.
 
Interne opslag is uit te breiden.
 
Is niet waterdicht.


Galaxy S10 Lite kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Samsung Galaxy Note 10 Lite kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De Samsung Galaxy Note 10 Lite is bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy Note 10 Lite. Wel zo fijn!


Uit dezelfde serie: Samsung Galaxy S10 Lite, S10, S10 Plus of S10e

Naast de Galaxy S10 Lite, heeft Samsung nog drie andere modellen binnen de S10-lijn. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de verschillende toestellen? Wij zetten de belangrijkste specificaties van de S10-toestellen graag voor u op een rijtje: 

S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite

S10
Samsung Galaxy S10

Scherm
6,7 inch Super-AMOLED
Scherm
6,1 inch Super-AMOLED
Accucapaciteit
4.500 mAh
Accucapaciteit
3.400 mAh
Werkgeheugen
8GB
Werkgeheugen
8GB
Camera's

Achter:
48 megapixel
12 megapixel
5 megapixel

Voor:
32 megapixel

Camera's

Achter:
16 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
10 megapixel

S10 Plus
Samsung Galaxy S10 Plus
S10e
Samsung Galaxy S10e
Scherm
6,4 inch Super-AMOLED
Scherm
5,8 inch Super-AMOLED
Accucapaciteit
4.100 mAh
Accucapaciteit
3.100 mAh
Werkgeheugen
8GB
Werkgeheugen
6GB
Camera's

Achter:
16 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
10 megapixel
8 megapixel

Camera's

Achter:
16 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
10 megapixel


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S10 Lite

Bent u er niet helemaal aan uit of de Samsung Galaxy S10 Lite iets is voor u? Bekijk dan de beste alternatieven!

Apple iPhone 8

iphone 8 grijs

Bekijk toestel

Apple iPhone XR

iphone XR

Bekijk toestel

Apple iPhone XS

iphone xs

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S10 Lite kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S10 Lite met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Samsung Galaxy S10 Lite in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven