€ 640,95
Top

Samsung Galaxy S10 Plus kopen

Maak plaats voor de Samsung Galaxy S10 Plus! Deze grote smartphone heeft namelijk wel wat plek nodig, want met zijn 6,4 inch Super Amoled display is dit een blikvanger van jewelste. De Samsung Galaxy S10 Plus is één van de drie nieuwe modellen van de S10-lijn en is weer flink verbeterd ten opzicht van zijn voorganger de S9 Plus. Dit is een indrukwekkende telefoon met onmisbare innovaties en handige extraatjes. De Samsung Galaxy S10 Plus is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, groen en blauw.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S10 Plus.
vink Oplader.
vink Oordopjes.
vink USB-kabel.

S10 plus

Samsung Galaxy S10 Plus specs

De Samsung Galaxy S10 Plus is niet alleen ontworpen om op te vallen, maar ook om onderscheidend te zijn. Wie het toestel ziet, zal moeten toegeven dat dit zeker gelukt is. Daarnaast zijn de Samsung Galaxy S10 Plus specs uitstekend te noemen. De technici van Samsung zijn er in geslaagd om van de Samsung S10 Plus een complete telefoon met een waanzinnig design op te leveren.

Formaat

6,4 inch Super-Amoled display met QHD+ resolutie

Camera

5 camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 9820 Octa chip


Galaxy S10 Plus: de plus- en minpunten

Voor u besluit de Galaxy S10 Plus aan te schaffen, is het goed om de voor- en nadelen op een rij te zetten: 

 
Draadloos opladen.
 
Prijzig toestel.
 
Behuizing van Gorilla Glass en metaal.
 
Laadt langzaam op.
 
Interne opslag uit te breiden met microSD.
 
Glazen achterkant is erg glad.

Galaxy S10 Plus kopen: met abonnement of als los toestel

Wilt u de Galaxy S10 Plus kopen als los toestel, of toch liever in combinatie met een abonnement? Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! Bovendien zijn onze smartphones altijd simlockvrij. Zodra u de Samsung S10 Plus in huis heeft, kunt u direct aan de slag! 


Samsung Galaxy S10, S10e, S10 Lite of S10 Plus

Om te voldoen aan de eisen en wensen van de consument, brengt Samsung al een aantal jaren meerdere versies van smartphones uit de Galaxy S-lijn uit. Wat de Samsung Galaxy S10 betreft, heeft u de keuze uit drie varianten: de Galaxy S10, de Galaxy S10e, Galaxy S10 Lite en de Galaxy S10 Plus. Op enkele punten verschillen deze van elkaar.

Samsung Galaxy S10

S10

Samsung Galaxy S10e

S10 E

Schermdiagonaal
6,1 inch Super-AMOLED display
Schermdiagonaal
5,8 inch Super-AMOLED display
Resolutie
3040 x 1440 pixels
Resolutie
2280 x 1080 pixels
Accucapaciteit
3.400 mAh
Accucapaciteit
3.100 mAh
Opslagcapaciteit
128GB of 512GB
Opslagcapaciteit
128GB
Camera's

Achter:
16 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
10 megapixel

Camera's

Achter:
16 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
10 megapixel

Samsung S10 Lite

S10 lite

Samsung S10 Plus

S10 plus

Schermdiagonaal
6,7 inch Super-AMOLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch Super-AMOLED display
Resolutie
2400 x 1080 pixels
Resolutie
3040 x 1440 pixels
Accucapaciteit
4.500 mAh
Accucapaciteit
4.100 mAh
Opslagcapaciteit
128GB
Opslagcapaciteit
128GB of 1TB

Camera's
Achter:
48 megapixel
12 megapixel
5 megapixel

Voor:
32 megapixel

Camera's
Achter:
16 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
10 megapixel
8 megapixel


Telefoon vergelijken: S10 Plus vs S10

Twijfelt u tussen de S10 Plus of S10? Dan wilt u natuurlijk weten wat het belangrijkste verschil tussen de S10+ en S10 is. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze Samsung S10 Plus vs S10 vergelijking!

Samsung S10+ vs S10


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S10 Plus

Sluit de Galaxy S10 Plus tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan. Wij hebben de beste alternatieven voor de S10 Plus voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S20 5G

s20

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 8

iphone 7

Bekijk toestel

 

Huawei Mate 20 Pro

iphone SE Refurbished

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S10 Plus kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S10 Plus met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S10 Plus in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven